• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Ataklı Yeni Parti'nin içinden geçti

Yeniakit Publisher
Yücel Kaya Giriş Tarihi:

Muhalif gazeteci Can Ataklı, Yeni Parti ve CHP yönetimini Menderes'teki seçim üzerinden çok sert sözlerle hedef aldı. “İmamoğlu-Özgür Özel ikilisi CHP'yi böldükten sonra ortaya başka bir manzara çıktı” diyen Ataklı, Yeni Parti'nin CHP'den ayrılan isimler üzerinden çoğunluk sağlamasına tepki gösterdi. Ataklı, “Yeni Parti kuruldu, ‘Sayısal çoğunluk bize geçti’ diye bu kadar siyasi ahlaksızlık yapmanın bir alemi var mı?” ifadelerini kullandı.

Muhalif gazeteci Can Ataklı'dan CHP'deki bölünme ve Yeni Parti'ye yönelik dikkat çeken bir çıkış geldi.

Menderes'te yaşanan seçim tartışmalarını değerlendiren Ataklı, hem Yeni Parti'ye hem de CHP Genel Merkezi'nin tutumuna sert tepki gösterdi.

Ataklı, yaşanan sürecin sorumluları olarak Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i işaret etti.

“İmamoğlu-Özgür Özel ikilisi CHP'yi böldü”

Ataklı konuşmasına CHP'deki ayrışmaya dikkat çekerek başladı:

“İmamoğlu-Özgür Özel ikilisi CHP'yi böldükten sonra ortaya başka bir manzara çıktı.”

Yeni Parti'yi destekleyen bazı muhalif yayın organlarının Menderes'teki seçim nedeniyle CHP'yi suçladığını belirten Ataklı, bu eleştirilere karşı çıktı.

Ataklı, “İki gündür benim artık kendilerini Yeni Parti'ye adamış olarak gördüğüm muhalif kanallar var. Çırpınıyorlar. ‘Menderes seçimlerinde CHP ihanet etti.’ Ne ihanet etti arkadaş?” sözleriyle tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23