• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör kusmaya devam ediyor! İsrail saldıracağı ülkeyi açıkladı

Yeniakit Publisher
Giriş Tarihi:
Terör kusmaya devam ediyor! İsrail saldıracağı ülkeyi açıkladı

Terör rejimi İsrail, bir taraftan Gazze’deki soykırımına devam ederken bir taraftan da İslam ülkelerine saldırıyor. Katar’a yaptığı saldırıların yankıları sürerken Siyonist devlet şimdi de Lübnan’a yönelik saldırıların artacağının sinyalini verdi.

Dünyanın gözü önünde Gazze’de soykırıma devam eden Terör rejimi İsrail, İslam coğrafyasındaki saldırılarını da genişleterek devam ediyor. Son olarak Katar’a yaptığı saldırı ile pervasızlığını bir kez daha gösteren İsrail rejimi son dönemde neredeyse günübirlik olarak Lübnan'ın güneyinde saldırılar gerçekleştirirken, Hizbullah ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Arap basınına konuşan Siyonist İsrailli bir güvenlik kaynağı, Hizbullah'ın askeri durumunun çözülmediğine inandıklarını belirterek, gerekirse Lübnan'da daha büyük bir kara operasyonu ihtimalinin var olduğuna işaret etti.

İsrail terör unsurları Lübnan köylerini vuruyor

Hiçbir kural ve uluslararası anlaşma tanımayan İsrail rejimi, Hizbullah ile aralarında geçtiğimiz kasım ayından bu yana yürürlükte olan ateşkese de uymayarak saldırılarına devam ediyor. İsrail terör devleti cumartesi günü Lübnan'ın güneyinde bir araca saldırı düzenlemiş saldırıda bir kişi ölmüştü. Saldırı, daha önce beş Lübnan köyünü hedef alan ve köy sakinlerine köyleri boşaltmaları yönünde yapılan uyarıları takiben gerçekleştirilen saldırıları izledi. İsrail terör unsurları ayrıca sınırın her iki tarafına bakan beş stratejik Lübnan tepesindeki varlığını da sürdürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eh dedik

Bu chp israilin yaptıklarını Türk milleti görmesin diye yapay gündem yapıyorlar. Chp resmen siyonist uşakları yeme rüşvet suya ulaşıma zam şehre eşkiya indirme haraç kesme husursuzluk iç gündem yapmada başarılı. İsraitin yaptıklarını kapatmaya calışam chp kanalları yatıp kalkıyor chp ile dünyadan gündemlerinde bir şey yok. Dertleri Recep Tayip Erdogan. Gibi gösterip İSRAİT OYUNLARINI KAMUFULE EDİP GÜNDEM DEGİŞTİRMEK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23