• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Netanyahu'dan Türkiye'ye örtülü tehdit!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Netanyahu'dan Türkiye'ye örtülü tehdit!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas liderlerine ev sahipliği yapan ve Hamas'ı destekleyen her ülkeye saldıracakları mesajı verdi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas liderlerine ev sahipliği yapan ve Hamas'ı destekleyen her ülkeye saldıracakları mesajı verdi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Katar'ın Hamas yetkililerini sınır dışı etmemesi halinde Katar'daki Hamas liderlerini yeniden öldürmeye çalışmakla tehdit etti.

Netanyahu Çarşamba günü yaptığı açıklamada diğer ülkelerin İsrail'i "saldırıları tebrik etmesi gerektiğini" savundu.

Netanyahu, Hamas liderlerine ev sahipliği yapan ülkeleri de tehdit ederek "Katar'a ve teröristleri barındıran tüm ülkelere söylüyorum, ya onları sınır dışı edersiniz ya da adaleti sağlarsınız. Çünkü siz sağlamazsanız biz sağlarız." dedi.

Buna karşılık olarak Katar Dışişleri Bakanlığı bir açıklama yayınlayarak bu sözleri "Katar topraklarını hedef alan korkakça saldırıyı ve devletin egemenliğinin gelecekte ihlal edileceğine dair açık tehditleri meşrulaştırmaya yönelik utanç verici bir girişim" olarak nitelendirdi.

Açıklamada "Netanyahu, Hamas ofisine ev sahipliği yapılmasının Katar'ın ABD ve İsrail tarafından talep edilen ara buluculuk çabaları çerçevesinde gerçekleştiğinin tamamen farkındadır" denildi.
İsrail 9 Eylül günü Katar'ın başkenti Doha'da Hamas'ın siyasi liderlerini hedef alan bir saldırı gerçekleştirdi.

Saldırıda Hamas'ın müzakere heyeti hedef alındı.

Hamas müzakere heyeti saldırıdan sağ kurtulurken, Hamas liderlerinden Halil Hayye'nin oğlu başta olmak üzere 5 Hamas yetkilisi hayatını kaybetti.

Kaynak: Mepa News

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Seni ankaraya getirip muhalefete rağmen asacağımız günü iple çekiyorum.. Senin sayende idam da geri gelecek... Pisliklerden toptan kurtulacağız inşaallah...

Toshiba

Yolun sonu görünüyor yatanyahu olmaya az kaldı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23