• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konfigürasyon ne demek? Konfigürasyon nedir?

Yeniakit Publisher
2021-10-05 09:09:00 - 2021-10-05 09:10:48
Konfigürasyon ne demek? Konfigürasyon nedir?

Sosyal medya devleri Facebook, WhatsApp ve Instagram platformlarında 6 saate yakın süren erişim engeli yaşandı. Instagram, WhatsApp ve Facebook’a giriş yapamayan kullanıcılar hatanın neden kaynakı olduğunu merak ederken Facebook sorunun hatalı bir konfigürasyondan kaynaklandığını dile getirdi. Peki nedir bu konfigürasyon? Konfigürasyon ne demek? Konfigürasyon nedir?

Facebook'un altyapı direktörü Santosh Janardhan, şirketin sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, kesintinin hatalı bir konfigürasyondan kaynaklandığının saptandığını bildirdi.

Konfigürasyon nedir TDK?

Konfigürasyon nedir TDK? a. bl. Yapılandırma. Atomların uzaydaki dizilişleri, düzenlenmeleri.

Sistem konfigürasyonu nedir?

Moleküler konfigürasyon, bir molekülün bağlarının uzamsal düzenlemesinden kaynaklanan kalıcı geometrisidir. Aynı atom setinin farklı konfigürasyonlara sahip iki veya daha fazla molekül oluşturma yeteneği stereoizomerizmdir. İlaç olarak kullanıldığında, farklı konfigürasyona sahip bileşikler normal olarak istenen farmakolojik etki, toksikoloji ve metabolizma dahil olmak üzere farklı fizyolojik aktiviteye sahiptirler. Konfigürasyon, bağ dönüşleriyle elde edilebilen bir şekil olan kimyasal konformasyondan farklıdır.

Konfigürasyon tıpta ne demek?

Configuration terimi, tıp dilinde kullanılan Latince bir kelimedir. Configuration teriminin tıbbi anlamı; n. 1. Baş, gövde, kol ve bacakların müştereken oluşturduğu şekil, vücudun genel görünümü; 2. molekülü oluşturan atomların diziliş şekli.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23