Fenerbahçe taraftarları heyecanla bekliyor! Başkan Saran ilk maçına çıkıyor
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, bugün kendi sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Sarı-lacivertli ekip, ligdeki iyi gidişini sürdürmek ve taraftarlarına galibiyet sevincini yaşatmak için sahaya çıkacak. Maç öncesi teknik heyet ve futbolcular, kazanmak için stratejilerini netleştirdi.
Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Ali Yılmaz yönetecek.
Son 3 resmi maçında galibiyet elde edemeyen Fenerbahçe, bu süreçte ligde üst üste 2 beraberlik yaşarken, Avrupa'da da Dinamo Zagreb'e mağlup oldu.
Ligde geride kalan 6 müsabakada 12 puan toplayan sarı-lacivertliler, kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.
Fenerbahçe muhtemel 11
Fenerbahçe: Ederson, Semedo, Skriniar, Çağlar Söyüncü, Brown, İsmail Yüksek, Fred, Asensio, Oğuz Aydın, Kerem Aktürkoğlu, En-Nesyri.
Antalyaspor muhtemel 11
Antalyaspor: Julian, Bünyamin Balcı, Giannetti, Dzhikiya, Paal, Soner Dikmen, Ceesay, Safuri, Abdülkadir Ömür, Storm, van de Streek.
Sadettin Saran'ın ilk lig maçı
Fenerbahçe'de geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa seçilen Sadettin Saran, mazbatasını alarak resmen başkanlık görevine başladı. Saran'ın, sarı-lacivertli futbol takımının taraftarı önünde oynayacağı Antalyaspor karşılaşması da başkan olarak ilk lig müsabakası olacak.


