• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Didem’in durumu iyiye gidiyor

Yeniakit Publisher
2013-02-02 22:00:00 - 2013-02-02 21:01:00
Didem’in durumu iyiye gidiyor

Ankara Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlamada yaralanan Didem Tuncay’ın sağlık durumuyla ilgili, ‘’Cerrahi müdahaleden sonra hastamızın hızlı bir iyileşme döneminde olduğunu memnuniyetle i

ANKARA - Zengin, hastane önünde bekleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk değerlendirmelerden sonra genel durumu itibarıyla hastanın yoğun bakımda izlenimi gerektiğini ve bu doğrultuda izlenime başladıklarını belirtti.
İlk değerlendirmelerde olmayan, daha sonra takiplerde karın içi bir cerrahi müdahaleyi gerektiren durumun ortaya çıkması üzerine önceki gün akşam saatlerinde hastayı ameliyata aldıklarını anlatan Zengin, şöyle konuştu:
‘’Ameliyatta dalak yırtılmasına bağlı bir karın içi kanama tespit edildi. Buna yönelik gerekli cerrahi müdahale dalağın çıkartılması işlemi yapıldı. Daha önceki bilgilendirmelerde de sizlerle paylaştığımız yüzün sağ tarafında meydana gelen travma nedeniyle sağ gözde de bir yaralanma mevcuttu. Batın içi cerrahi müdahaleyi takiben göz bölümünden arkadaşlarımız sağ göze yönelik cerrahi müdahalede bulundular. Burada özellikle şarapnel parçalarına bağlı meydana gelen sağ göz yaralanmasına yönelik gerekli müdahalede bulundular. Daha sonra plastik cerrahi bölümümüz gerek yüz bölgesinde gerekse vücudun diğer bölgelerinde gelişen yaralara yönelik kendi branşlarıyla ilgili gerekli müdahaleleri yaptılar. Hastamızı halen yoğun bakımda izlemeye devam ediyoruz. Ama aradan geçen süre içerisinde özellikle cerrahi müdahaleden sonra hastamızın hızlı bir iyileşme döneminde olduğunu memnuniyetle ifade edebiliriz. Yoğun bakımda izlenimimiz devam edecek. İlgili branşların da yakın takibinde hastamızı izlemeye devam ediyoruz. Yapılacak cerrahi müdahalelerle sağ gözün durumu netleşecek.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23