• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Cumhurbaşkanımıza açık mektup!

19 Ocak 2018
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Sayın Cumhurbaşkanım!

Şehitler ölmez vatan bölünmez diyenlerin sahibi kim? 15 Temmuz girişimi oldu mu olmadı mı diye tartışılan bir Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşıyoruz. 250 şehit, binlerce gazimiz ortadayken hâlâ bu kelimeleri biri kullanıyorsa ve bunları savunanlar bu ülkede rahatça dolaşabiliyor, şikayet edenler aksine yargılanıyorsa “sizlere yarın kim sahip çıkacak” ey devletin başındakiler...!

Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu parti, PKK’yla, vatan hainleri ile birleşmişken hakkı savunanlara kim sahip çıkacak Sayın Cumhurbaşkanım?

Ergenekon’dan Anadolu’ya...!

Bugün binlerce şehit kanıyla bize vatan olarak atalarımızın bıraktığı Anadolu topraklarımıza geldiğimizde “bir kitapla, bir dinle karşılaştık”. O gün ve bugün imanın yolundayız. Bu emanet bize tesadüf değil. Biz sırat-ı müstakimi seçtik! Atalarımızın yoluna inandık ve bu yolda yürüyoruz. Dünyada 100 yıl önce de vatan edilmeye çalışılan topraklarda düşmanlarımız, içimizde hainler vardı. Halen de var, kıyamete kadar da olacak. Yoksa imtihan sırrı ortadan kalkardı.

Büyük sır...! Milli ve yerli olmak!

Allah (c.c) bizi bu topraklara yollarken, bu medeniyete, verdiği emanete sahip çıkmamız için yolladı. Bizi “Hasta adam” ilan eden haçlı Siyonist ittifakı hep senaryolar sahneledi. Cumhuriyetle birlikte on yıllık bir başarılı dönem sonunda ancak 1950’lerde demokrasiye sahip çıkıldı. 58’de bütün borçlar ödendi 61’de ihtilal oldu, 71’de, 80’de, 28 Şubatta ve 15 Temmuz’da hep aynı senaryolar oynandı. 

Zaman, emanete sahip çıkma zamanı

Şimdi Cumhurbaşkanımız/Başkanımıza düşen bir vazife var; “Emaneti ehline vermek” yoksa “kıyameti bekleyiniz” diyor ya yüce yaratıcı, kâinatı idare eden külli şey’in kadir olan güç. Gelin onun sözünü tutalım, geçmişten ders alalım. Herkes hakka karşıyken haktan yana olalım. Milli ve yerli insanları eleştiride tutalım vazife verelim önünü açalım yol gösterelim bu milletin başka da çaresi yoktur!

Yılanın Başını Ezmek Gerekir

Okyanus ötesindeki, güneşin batmadığı yerdeki düşmanlar sınırlarımıza dayandı. Dün cihan imparatorluğunun yıkılışında da yine aynı ittifaklar birleşmişti. Sınırlarımızdaki bu saldırıyı beklemektense karşı atak yaparak düşmanı ininde yoketmek elzemdir.

 İleride hakkınızı savunmak için imkânımız olmayabilir. Yılanın başı ezilmelidir, ona imkan oluşturan hainler kontrol altına alınmalı, medya dünyasında vatan millet bayrak devlet din aleyhtarı kalemler susturulmalıdır. 

Vatan millet bayrak devlet din düşmanları tespit edilmeli, bunları destekleyenler ve yakınlarına son bir fırsat verilerek nedamet edenler beyanları doğrultusunda karar verilmelidir. Yoksa karar verilecek ne bir zaman ne de bir imkân kalmayacaktır…

Kangren olan tüm unsurlar kesilip atılmalıdır. Aksi taktirde artık telafisi olmayan zararlar ortaya çıkacaktır. Haklı olanın mutlaka hakkı korunmalı, haksız olanlar tespit edilerek destekçileri ile birlikte başları kesilmelidir. 

Soylu bir bakan, onun sesine kulak verelim!

Kadim dostumuz, dava yoldaşımız Süleyman Soylu’nun dediği gibi bunları destekleyen uzuvlar da kesilmeli, tüm kaynakları yok edilmelidir.

TRT İçindeki Yapılaşmalar Yok Edilmeli!

Devlet televizyonu TRT’de yapılaşmalar için kesin tedbir alınmalı, bunlar yok edilmelidir. Payitaht, Diriliş gibi “milli ruh”un dirilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin örtülü destekleriyle yayımlanan dizilerin arasına yerleştirilmiş olan haçlı Siyonist ittifakı besleyen ve beslediğini deklare eden asitli gazlı içecekler, ahlaki çöküntülere sebep olan orkid gibi kadın iç çamaşırı reklamlarına, Müslüman bir kadının gece dahi giymeyeceği kıyafetle ekranlara çıkılmasına göz yumanların mutlaka kellesi alınmalı. 

TRT’nin içinde hâlâ ihanet mi var?!

Bu bir ihanettir. Bu bir planlı çalışmanın ürünü, bir algı operasyonu ve bir gri propagandadır. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir devlet kanalı yoktur. Buna uzaktan bakanlar hakkında soruşturma açılmalıdır. Halkın talebi bu doğrultudadır…

Bu necip milletin sayın cumhurbaşkanımızdan taleplerinden birisi de budur. Halkımız bu planlı ve amacı belli çalışmalarının mutlaka önlenmesini beklenmektedir.

Hedeflerde Milli Ruh Hayal Olmasın 

Bu tahribat bu kültür emperyalizmi böyle devam ettiği sürece 2019, 2053, 2071 ruhu hayal olacak. Bu milletten meydanlara inmesi, 15 Temmuz’da olduğu gibi kendisini silahların önüne atması beklenmemelidir… Çünkü halkın beklentilerine cevap verilmemektedir. Sayın Cumhurbaşkanına ve çalışmalarına, FETO’ya karşı savunmalara takipsizlik, takip edenlere soruşturma açılmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızla hakaretten savcılığa sevk edilen dosyaları savcılar reddedip takipsizlik verilmektedir. Elimizde dosyalar mevcuttur, Sayın Adalet Bakanı veya başsavcılıklar istemeleri halinde kendilerine arz edilir…

Biz Yolumuzdan Dönmeyiz

“Devletini, bayrağını, milletini savunanlara parmak sallayanların anasından emdiği süt burnundan getirilmelidir” diyen Devlet Bahçeli’nin sözlerinin hayata geçirilmesi vaciptir. Biz Cumhurbaşkanımızın, şehitlerimizin, devletimizin yanında durmakta kararlıyız bizi bundan vazgeçiremeyecekler…

Duamız: Milletimize bu olumsuzlukları yaşatanları önce Allah’a sonra da cumhurun başkanına havale ederken;

Allah (c.c), vatan-millet-bayrak-devlet-din uğruna mücadele eden milli ve yerli insanımızın, yöneticilerimizin yar ve yardımcıları olsun vesselam…

İrtibat ve ihbar WhatsApp hattı; 

0 530 200 00 96 

[email protected]

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23