• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemaat yazarı Bahri Şenkal: Allah yeni bir din gönderebilir!

Yeniakit Publisher
2015-02-03 20:43:00 - 2015-02-03 21:00:22
Cemaat yazarı Bahri Şenkal: Allah yeni bir din gönderebilir!

Gülen grubunun şu sıralar reklamlarını artırdığı Sızıntı ve Aksiyon dergisinde yazarlık yapan Bahri Şenkal, sosyal medya üzerinden skandal bir paylaşımda bulunarak Allah'ın yeni bir din gönderebileceğini söyledi.

Her platformda Fetullah Gülen grubunu savunmak adına skandal sözler sarf etmesi ile tanınan Sızıntı dergisi yazarı Bahri Şenkal, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yine bir hezeyana yer verdi.

'ALLAH YENİ BİR DİN GÖNDEREBİLİR'MİŞ!

Fetullah Gülen grubununun propaganda timinde yer alan Şenkal, "Allah yeni bir din gönderebilir" başlıklı yazısında, son din İslam'ın yerine yeni bir dinin gönderilebileceğini iddia etti.

Sızıntı yazarı Şenkal, büyük infiale neden olan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"ALLAH YENİ BİR DİN GÖNDEREBİLİR!.. Rabbimiz gönderdiği son din ile cahiliyeyi bitirmek istemişti ama aksine cahiliye İslam ile birlikte hatta İslam'ın içine gizlenerek güçlendi ve İslam ile birlikte anılır oldu! İslam ile ilgili her kavram,düşünce ve eylemin hangisi İslam hangisi cahiliye artık belli değil! Kudreti sonsuz Rabbimiz bu son dinini de lağvedebilir ve yerine yeni bir hak din gönderebilir!.."

Paralel Cemaat yazarı Bahri Şenkal daha önce de "Yobaz ve münafık olmaktansa kafir olmayı tercih ederim" sözleri ile gündeme gelmişti.

İLK DEĞİL

Paralel yapının yayın organı olarak bilinen Samanyolu’nun Peygamberimiz Hz. Muhammed’i kamyonete bindirmiş, hemen arkasından paralel gazeteci Faruk Aslan'ın Hz. Muhammed ve sahabelerin casusluktan yakalanan bir polisi ziyaret ettiğini söylemişti. O dönem Zaman'da yazan ve bugün ise paralelin tetikçisi Millet'e geçen Prof.Dr. İbrahim Öztürk ise "Peygamberin bile kıblesi şaştı oğlum" diye tweet atmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23