• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bizim çocuklardan güzel haber! A Milli Takım, FIFA sıralamasında yükseldi

Yeniakit Publisher
Recep Yeşil Giriş Tarihi:
Bizim çocuklardan güzel haber! A Milli Takım, FIFA sıralamasında yükseldi

FIFA 2026 Dünya Kupası Elemeleri'nde play-off turunda mücadele edecek A Milli Futbol Takımımız FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi. Bin 582 puan toplayan bizim çocuklar, bir basamak yükselerek 25'inci sıraya yerleşti.

Ay-Yıldızlılar, böylelikle FIFA sıralamasında Haziran 2017'den bu yana en yüksek konumuna ulaştı.

Milliler, son olarak teknik direktörlük görevini Fatih Terim'in yürüttüğü dönemde, 1 Haziran 2017 tarihinde açıklanan FIFA sıralamasında 25'inci sırada yer almıştı.

A Milli Futbol Takımı, Kasım ayında oynadığı 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri karşılaşmalarında Bulgaristan'ı Bursa'da 2-0 yenmiş, daha sonra ise FIFA sıralamasının 1 numarası İspanya ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

İspanya deplasmanda 0-6 gibi bir skorla yendiği Türkiye karşısında aslarını oynatmayıp, daha ikinci planda oyuncularını oynattı, gerçi Türkiye de benzer şekilde sahaya çıktılar, 4. Dakikada gol yedikten sonra İspanya mili takımının pas trafiğini kestik, çok sayıda tehlikeli ataklar yaptık, ancak gol yollarındaki kısırlık ve rakip takımın kalecisi iyi kurtarışlar yaparak İspanya'nın çok daha fazla gol yemesine engel oldu, rabbi bizim kalecide ancak hiçbir zaman halledemediğimiz kötü bir huyumuz var, ceza sahamızda çok PANİK oluyoruz, attığımız güzel gollerin semeresini yaşayamadık, iki panik de iki gol yedik, o bölgede çok serin hareket etmeliyiz. Görünürde top genelde İspanya'da imiş olsa da biz onların ayaklarını yüreklerini titrettik hiç gol yemeyen takıma iki gol attık bu bize yeter.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23