• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Yerlikaya duyurdu! Trafiği tehlikeye atan 17 motosikletli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Cebeci Tüneli bağlantı yolunda trafik güvenliğini hiçe sayan 17 motosiklet sürücüsünün yakalandığını açıkladı. Bakan, kurallara aykırı davranan sürücülere göz açtırılmayacağını vurguladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yasin

Sadece İstaanbulda değil tüm Türkiye de bu motosikletliler milletin başına bela oldu! 3erli 5erli çeteler halinde geziyorlar, eksoz seslerinden yarışlarından sataşmalarından bıktık usandık! Bunlar gibi hareket eden modifiye doğanc-şahin-bmw vileride bunlardan ayrı tutmuyorum. Cadde-sokak, gece-gündüz demeden kafa şişiriyorlar!
  • 2 Ay Önce

el hüseyni cavs

bizim akrabanın çakarlı ço cuklarını da inşeallah... hani zart zart eminyet şeridinin ırzına geçenleri milleti aşağılayan tahsisli mahsisli dümeniyle
  • 2 Ay Önce

HİZİPSAVAR

ne kırmızı ışık ne mesafa kuralı ne emniyet şeridi dinliyorlar. yapmanız gerekn bir kamera kurup başına birini oturtmak ve ceza kesmek. ana yolda giderken kaç kişi sağ aynayı kullanır. adamalr ne sağ dinliyor nede sol tüm araçalrın ortasındnan ilerliyorlar birde fırça atıyorla millet dikkat etsene diye. tek yönden gidiyorsun karşıdan mototrsiklet geliyor bunlar muafmı anlamıyorum. bir çok insan sırrf bunalr yüzünden ceza yiyior aracını günlerce kaybediyor ve tüm haftası rezil oluyor. ne olur artık buna bir dur deyin. mesela eylül bitince nisana kadar motorları ana trfikte yasakalyın. bari kışın rahat edelim.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23