• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’de gıda güvenliği alarm veriyor!

Türkiye’de gıda güvenliği alarm veriyor. Sucukta sakatat, peynirde ilaç, domuz eti, sulandırılmış süt ve talaş karıştırılmış baharatlar raflara giriyor. Denetimlerin yetersizliği ve caydırıcı olmayan cezalar sorunu büyütürken, uzmanlar ağır yaptırımlar ve tüketici bilincinin şart olduğunu vurguluyor.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

Gıda güvenliği artık,ülkemizin GÜVENLİK SORUNU haline gelmiştir.Zeytinyağı,çay,et,diğer her türlü ihtiyaç maddeleri sürekli denetlenmeli,sahteciliğe çok ağır cezalar gelmeli.VATANDAŞ,YEDİĞİNİ GÜVENLE YEMELİ.ENDİŞE,KORKU İLE YEMEMELİ.Bu zaafımızı kapatmamız gerekiyor.
  • 2 Ay Önce

Vatandaş

Alenen Devlet eliyle zehir yediriyorlar bize, her şeyi Cumhurbaşkanı mı denetleyecek, Cumhurbaşkanı nereye kadar dnetleye bilir, Allah'tan Korkmaz, kuldan utanmazlar, o koltuklarda oturan ve bu konuyla alakalı olarak görev yapması gereken yetkililer, neredesiniz siz millet kan ağlıyor, aldığınız maaşın birazcıkta olsa hakkını verin.
  • 2 Ay Önce

Bozok

Gerçekten aileler dağılıyor, nüfus azalıyor, sağlıksız ürünler hızla artıyor vb.konularda çok kötü bu hükümet. Cezalandırmalar yetersiz.
  • 2 Ay Önce

Osmanlı

Maalesef devletimiz buna göz yumuyor.
  • 2 Ay Önce

Abuzittin

Göz yummuyor bundan nemalanıyor...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23