• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
İbrahim Karataş
İbrahim Karataş
TÜM YAZILARI

Hadım edilmiş İncil ve Fransızlar

14 Mayıs 2018
A


İbrahim Karataş İletişim: [email protected]

Fransa’da içlerinde bazı Müslümanların da olduğu ve aralarında Sarkozy ve Manuel Valls gibi eski politikacıların da bulunduğu 300 kişi, 21 Nisan’da Le Parisien gazetesinde bir bildiri yayınlayarak Kur’an-ı Kerim’den sözde “Yahudi karşıtı (anti-semitist) ve gayrimüslimlerin öldürülmesini savunan” bazı ayetlerin çıkarılmasını talep ettiler. Öncelikle bildiriye imza atan Müslümanların aslında dinden çıkış imzası attıklarını ve artık mürted olduklarını hatırlatalım. Çünkü Kur’an’ın tek harfini bile inkar etmek imandan çıkmaktır. Ayrıca bildiride benzer bir ayıklamanın Vatikan tarafından İncil’de de yapıldığının beyan edilmesi İncil’in tahrif edildiğinin delilidir. Gerçi biliyorduk ama kendileri de bu vesile ile teyit etmiş oldular. 

Birileri çıkıp da bildiriye fikir özgürlüğü çerçevesinde bakmasın. Çünkü fikir beyanının da ötesinde milyarların inandığı son ve bozulmamış ilahi kitaba karşı eyleme geçme talebinde bulunuluyor.  Dolayısıyla bu bir saldırıdır. Öte yandan; bildiride Fransız siyaset ve entelektüel dünyasını esir alan Yahudi lobisine bir yaranma çabası hemen göze çarpıyor. Ayrıca ve daha önemlisi, Siyonizme karşı gelmeyi de anti-semitizm olarak kabul ettirme çabası ve hazırlığı var. Dolayısıyla İsrail terörüne karşı gelmek de suç kapsamına alınarak İsrail’in suçsuzluğu(!) kanunlarla güvenceye alınacak ve bu yapılırken Kur’an’a da el atılmış olacak. Yani bir taşla birkaç kuş vurulmuş olacak. 

  Oysa İsrail herkesin bildiği ve kabul ettiği gibi yıllardır devlet terörü estiriyor. Eğer imzacılar emellerine ulaşırsa Siyonist terörü de meşrulaştırmış olacaklar. Halbuki Fransızların muhibbi olduğu İsrail’de başhaham Yitzhak Yosef geçtiğimiz haftalardaki bir vaazında Tevrat’tan da alıntılar yaparak Afrikalılara “maymun” diyordu. Yahudiliğe göre siyahlar da dahil olmak üzere tüm insanlar Yahudilere hizmet etmek için yaratılmış hayvanlardır. Başka bir deyişle bir insanla bir koyun, at, eşek, köpek arasında bir fark görmüyorlar.

Eğer ülkenin başhahamı bile ırkçılık yapıp sırf teninden dolayı bazı insanları hayvanlarla bir tuttuğunu gizlemiyorsa, bugünkü Yahudi öğretisi için gayri insani(anti-humanist) demek hiç de yanlış olmaz. Bir tarafta insanlığı karşısına almış bir toplum, diğer tarafta bir toplumu karşısına almış insanlık. Maalesef insanlık küçük bir toplumun esiri olmuş durumda.  

Hazır konu Fransa’yken ırkçı Jean-Marie Le Pen’in görüşlerini ve başına gelenleri yazmak gerek. Le Pen 1987’de “Eğer İkinci Dünya Savaşı ile ilgili 1000 sayfalık kitaba bakarsanız toplama kampları 2 sayfa, gaz odaları ise 10-15 satır tutar” demesi ve 6 milyon rakamını fazla bulması nedeniyle Yahudi soykırımını basite indirgemekle suçlanmış ve ağır para cezalarına çarptırılmıştır. Sonunda pes eden Le Pen ironi de yaparak, “Şimdi anlıyorum ki, İkinci Dünya Savaşı gaz odaları tarihi içinde sadece ufak bir detaymış” demişti. 

Ne Yahudilerin ne de başka bir milletin soykırıma uğramasını tasvip etmiyoruz. Ancak Nazilerin Yahudileri katletmesine soykırım diyenlerin Yahudilerin Filistinlileri katletmesine sessiz kalmalarını da kabul etmiyoruz. Ayrıca İslam’a ve kutsal kitabına her türlü hakareti fikir özgürlüğü sayıp, başkalarının soykırıma inanmamalarını fikir özgürlüğü saymayıp üstüne bir de hapsedilmelerini de kabul etmiyoruz. Fransızlar Yahudi ırkçılığına ve Siyonist zulme karşı kendilerini ve kutsal kitapları olan İncil’i hadım edebilirler. Ancak bunu yaparken Kur’an-ı Kerim’e de dil ve el uzatamazlar. Buna ne Müslümanlar ne de Kur’an’ın müellifi olan Allah müsaade eder. Fakat küfür ehli oldukları için belli ki başlarına ebabiller musallat oluncaya kadar sapkınlıklarının farkına varamayacaklar. Onlar hangi ayetleri gözlerine kestirdiler bilmiyoruz ama Fil Suresi’nin onları gözüne kestirdiği muhakkak. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23