• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

Akit ne ara paçavra oldu?

14 Eylül 2020
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

İslam’a “düşmanlık” edenler, mazlumlara diş bileyenler, Recep Tayyip Erdoğan’ın “milli duruşunu” savunduğumuz için bize “yandaş” yaftası vuranlar, LGBT’ye onur yürüyüşü düzenleyenler Akit Gazetesi’ne “paçavra” demenin ötesine geçip, “susturulması gereken insanlar” diyerek 312 General tekmili birden dava açarken, “Akit ekibi” sağına soluna bakmadı! 

Daima yoluna bakıp ayağını sabit kıldı!

Paçavra; küfürdür, hakarettir! Yukarıdakileri anladık ama birilerine ne oldu da Akit’e “paçavra” dediler? Paşalar brifinglerde milleti sorguya çekerken, “Cevap ver Paşa” diye haykıran Akit’e hangi saiklerle “paçavra” diyebildiniz?

Kişiyi “eleştirmek”, ona “cevap vermek” başka şey, onun yazdığı gazeteye topyekûn “küfretmek” başka şey! Son dönemde “birilerinin” işi algı yönetimine döktüğünü görüyoruz.

Akit’e öyle kinliler ki, neredeyse matbaadaki arkadaşlarımızı linç edecekler!

Yoksa siz Sayın Cumhurbaşkanımızla ortak “davamızdan” vazgeçeceğimizi mi sandınız? O; Ayasofya Camii’nin onurunu ayakta tuttukça, mazlumlar için gözüne uyku girmedikçe biz de ona daima destek olmaya devam edeceğiz! 

“Derdimiz Erdoğan’la” diyen Emanuel Macron’lara karşı onu asla yalnız bırakacak değiliz!

Siz bizi; “dün” küfrederken, “bugün” yağ çekmekten elleri nasır tutanlardan; “dün” ballı börekken, bugün “Ey cahiller” diye seslenen kindarlardan mı sandınız?

Bir “paçavra” arıyorsanız gidin Kraliçe Elizabeth’in beslemeli ve fonlu, sizin o küfrünüze alkış tutan medyasına bakın!

“AKİT HANGİ DEVLETTEN FON ALMIŞ?

Akit, hangi satılık alçağın eteğine sığınıp ülkesini satmış, hangi Soros çocuklarından nemalanmış? Yılanın, çiyanın fonlu akçeleri Akit’in kapısından içeri girmemiştir!

Akit’te kadını istismar eden tek kare fotoğraf bulamazsınız! Her gün boy boy fotolarla kadınları istismar edip cinsiyetçilik kalıplarının objesi yapanları hepimiz görüyoruz! Afedersiniz, “18’lik çıtır” diye haber yapan müptezellerin yüzüne paçavra diyerek tükürün! Şarlatanın biri “şeyh” kılığına girecek, her pisliği yapacak; birileri bunun üstünden “şahsa” değil İslam’a saldıracak! Biz buna itiraz ediyoruz ki tecavüzcülerin cezası “idam” olmalıdır; net! 

Beni veya bir başka ağabeyimizi eleştirebilirsiniz, ama Medine’de Rahmet-i Rahmana kavuşup Cumhurbaşkanımızın uçağıyla cenazesi dönen merhum Hasan Karakaya’nın yayın yönetmenliği yaptığı ve halen “aynı yol arkadaşlarının” yayın kurulu olarak çıkardığı gazeteye; “Kuşların kanadına Hak Yol İslam yazacağız” diyen merhum Abdurrahim Karakoç’un 12 yıl yazdığı gazeteye; 28 Şubat’ta 400 özel harekat polisiyle basılan gazeteye; Necmettin Erbakan’a “boncuk boncuk terledi” diye hakaret ettikleri o en zor günlerinde daima yanında duran gazeteye; Erdoğan’a hakaret edenlere misliyle karşılık veren gazeteye; tüm zorbalalıklara  rağmen yolundan zerre geri adım atmayan gazeteye “paçavra” diyebiliyorsanız ve bu vebal vicdanınıza yük olmuyorsa ben bu yazıyı suya yazdım demektir!

Biz daima Büyük Türkiye idealiyle, “Yarın elbet bizimdir” diyen üstadın dizeleriyle, “Dünya 5’ten büyüktür” diyebilen liderleri bağrından çıkaran aziz milletle, Allah ömür verdikçe bayrağı daima ötelere taşıma gayreti içinde olacağız! En iyi haberleri yaparak “müslümana müşfik, kafire şedid” olmaya devam edeceğiz!

“AKİT GAZETESİ HANGİ GRUBUN?”

12 Eylül 1993’te birkaç inanmış insan tarafından kurulan “Beklenen Vakit Gazetesi” çizgisi bugün Yeni Akit olarak devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana Akit’in arkasında bir cemaat, tarikat, parti, dernek, vakıf, holding olmamıştır. Akit hiçbir grubun yayın organı değildir. 

Şu anda Ankara Temsilcisi olarak görev yaptığım Akit Gazetesi’ne 18 sene evvel “dağıtım elemanı” olarak başvurmuştum. O günden bu güne Akit’teyim, gazetemi seviyorum. Elime kitap alıp abone yapmak için dükkan dükkan az gezmedim. Şamil İslam Ansiklopedisi ciltlerini, Riyazüssalihin kitaplarını kat kat merdivenlerde az taşımadım. Sonra Sayın Mustafa Karahasanoğlu ağabeyin yol göstericiliği ile muhabirlik, yazarlık falan derken hikayem uzun..!

Başörtü yasağını kaldıran, Erbakan’a kan kusturanlara kök söktüren, terörü bitme noktasına getiren, devrimlerle halkın özgüvenini ayağa kaldıran Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Bunun yanında bir zaman “süt bankası” olayında olduğu gibi şimdi de süresiz nafaka, İstanbul Sözleşmesi gibi konularda da mağduriyetleri dile getiriyoruz.

 “MÜTERCİMLER HANGİ TV’DE KONUŞTU?”

Erol Mütercimler İmam hatipleri genelleyerek; “Tecavüzcü yetiştiriyorlar” dedi. Herkes ona tepki gösterirken hiç kimse, “Yanında kim vardı,  moderatörün ve yayıncı kanalın tavrı neydi?” diye bakmadı! Hatta bültenler; “Bir TV kanalında…” diye açıklama geçtiler! Mütercimler çirkin sözleri Haber Global Tv’de söyledi, moderatör Saynur Tezel’di. Onlara, “Neden açıklama yapmadınız?” diye soran oldu mu?

“ALLAH CÜMLEMİZE HİDAYET VERSİN”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ve ekibini “yerli milli” tüm konularda destekliyoruz. MHP’den çıkarımız yok; hatta seçim dönemi tüm gazetelere ilan verir ama Akit’e vermezler! Umurumuzda değil; biz üç beş ilan değil ezanlı vatan için yola çıkan herkesi sağa sola bakmadan destekliyoruz! Ama MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ağza alınmayacak menfur küfürler edebiliyor. Birileri yurdumuza topyekûn saldırıya geçmişken, fırsat bu fırsat diyerek kafayı çıkartmaya çalışan MHP’nin genel başkan yardımcısı ile mi mücadele edeceğiz?

Akit 27 senedir inananların keskin kılıcı olarak yoluna devam etmektedir. Allah “duruşumuzu” daim etsin, vatana millete faydalı haberler vermeyi her vakit nasip eylesin!

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mikail okuroğlu

ALLAH ALLAH'IM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN INŞAALLAH AMİNN GÜÇ KUVVET VERSİN AMİİİN İNŞALLAH GÖNÜLDEN BAŞINDAN BİR BERABERİZ YOLUMUZ AÇIK OLSUN INŞAALLAH AMİNN.

Ayle

Rabbim yar ve yardımcınız olsun zor bir yolun yolcususunuz. Hayatıma ruhuma yıllar yılı yön veren en çok takip ettiğim yegane yayın organı AKİT GAZETESİDİR. Malesef sizden başka İslam adına bu kadar net ve dik duran başka başka yok. Her bir yazdığınızı gönülden destekliyor esas paçavra olanlara iade ediyoruz. Selametle...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23