Trafik kavgasında öldüren yumruk: 10 gün dayanabildi
İstanbul Maltepe'de 4 Haziran'da yaşanan olayda E.Ö. ile Erkan Temiz (48) arasında yol verme sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.Ö., Erkan Temiz'e yumruk attı. Yere yığılan Erkan Temiz'in hareketsiz kalması üzerine E.Ö., bu kez Temiz'e kalp masajı yaparak hayatta tutmaya çalıştı. Ambulansla hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedaviye alınan Erkan Temiz, 10 gün süren tedavinin ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Temiz'in cenazesi, bugün öğle namazı sonrasında Maltepe Gülsuyu Cemevi'nde kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayın şüphelisi E.Ö.'nün ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Hayatını kaybeden Temiz'in amcası Turan Temiz, "Bir hiç uğruna yeğenimizi kaybettik. Ne adalet var. Ne hukuk var. Bütün milletin başı sağ olsun. Başka bir şey diyemiyorum. Bir karıncayı dahi incitmemiştir. Bugün kim ölmüş olsa, bir hastası olsa bir arkadaşımızın, kalkar Kars’a kadar giderdi" dedi.
Temiz'in komşusu Kadir Küçükay ise "Allah rahmet eylesin. İyi bir esnaftı. Çok hazin bir sonu oldu genç yaşta. Ailesine ve sevenlerine Allah'tan rahmet dilerim" dedi.