• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şirin Payzın'dan şaşırtan eşcinsel tepkisi! O bile isyan etti

2021-07-02 19:55:00

 Yeniakit.com.tr 

Sosyal medyada paylaştığı videoları ile adeta zehir saçan eşcinsel sapkın Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, otomobili ile seyir halindeyken bir video paylaşmıştı. Övüç bir eli ile direksiyunu tutarken diğer eli ile de camdan dışarıya şuursuzca kurşun yağdırdı. Sosyla medyada hızla yayılan görüntülere tepki yağdı.

'Aramızda gezmeye devam mı edecek?'

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Şirin Payzın, Burakcan Övüç'e sert tepki gösterdi. Payzın, "Kim bu iğrenç maganda. Bu adam aramızda gezmeye devam mı edecek? Katil olmaya aday bu kişi hakkında işlem yapmayan bundan sonra o silahla işlenecek suça da ortaktır." dedi.

'Neden ünlü olduğu belli olmayan tipler'

Bugüne kadar eşcinsel seviciliği yaptığı açıklamaları ile gündeme gelen Payzın bile sosyal medyada zehir saçan eşcinsel sapkın Murat Övüç'e tepki gösterdi. Payzın, "Murat Övüç kim? Ne yaptığı, nereden para kazandığı, neden ünlü olduğu belli olmayan tipler." ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kamil Zorbozan

Yahu eşcinsel olduğu için tepki göstermemiş ki. Anlamsız yere ünlendirilmesine tepki göstermiş. Örneğin şu Acun ılıcalı'dan boşanan kadın. Adını unuttum iyi ki de unutmuşum işte o da mesela. Sanatçı mı? değil, oyuncu mu? değil, solist mi? değil. Yazar hiç değil. Eeee neden haber oluyor? Acun'un eski karısı. Bana ne? bize ne?
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23