• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca eşcinselliğin beraberinde getireceği belaları anlattı!

2022-02-27 00:08:00

 Yeniakit.com.tr 

Serdar Arseven'in Youtube kanalında konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, eşcinsel sapkınlığın toplumlar için tehdidini anlattı.

"Bu eşcinsellik meselesinin üzerinde çok duruyorum." diyen Cübbeli Ahmet Hoca, bazı hocaların eşcinsellik karşısında sessiz kaldıklarını belirterek, "Alperenler bir konferansa çağırdı. Oraya gittim ama maalesesef bazı hocalar çağrıldığı halde gelmediler. Niye korkuyorsunuz? Gelin konuşalım." ifadelerini kullandı.

Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) Hadis-i şeriflerinde de eşcinselliğin belaları beraberinde getireceğini söylediğini aktaran Cübbeli Ahmet Hoca, şöyle konuştu:

'Gökten taş yağmasını bekleyin'

Hadisler bunu söylüyor. "15 şey olursa belanızı bekleyin" diyor. Bunlardan birisinde "Erkek erkekle yetinirse, kadın kadınla lezbiyenlik yaparsa, gökten taş yağmasını bekleyin." buyuruluyor. "Azaplar, büyük kasırgalar bekleyin." Bunlar Tirmizi'de geçiyor.

Allah'a verilen sözler tutulmazsa Allah rahmet nazarı ile bakmaz. Bizim arkadaşlarımız bile "eşcinsellere saygı duyalım" derse ne olacak? Biz kendimizi ezik hissediyoruz. Halbu ki biz Müslümanız. Aziz insanlarız. Namusumuzu, şerefimizi bilmiyor muyuz? Adamlar Nişantaşı'nda yürüyor. Biz korkudan konuşamıyoruz. Bunun böyle olmaması lazımdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23