• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yazıcıoğlu hafta boyunca anılacak

Yeniakit Publisher
2013-03-23 21:21:00 - 2013-03-23 21:23:38
Yazıcıoğlu hafta boyunca anılacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu ve 4 yol arkadaşı vefatlarının 4. yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılacak.

ANKARA - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,”Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını şükran, minnet ve ihtiramla bir daha yâd edeceğiz. Şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet camiamıza, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileklerimi bildiriyorum” dedi.
Mustafa Destici, dört yıl önce Kahramanmaraş yakınlarında şüpheli bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının; başta Ankara olmak üzere 25–31 Mart tarihleri arasında Türkiye’nin tüm il, ilçe ve belde teşkilatlarının düzenlediği çeşitli etkinliklerle anılacağını söyledi.
Yurdun çeşitli vilayetlerinde ‘Şahadetinin 4. yılında Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadık-unutturmayacağız’ bilboard ilanları ayrıca, en işlek caddelerine asılan pankart, döviz ve afişlerle düzenlenen etkinliklerin duyurusunun yapılmaya başlandığını bildiren Destici, “Şehit liderin metfun olduğu Taceddin Sultan Dergâhı’nda 25 Mart pazartesi günü kılınacak sabah namazının ardından, saat 10.30’da Yazıcıoğlu’nun kabri başında ailesinin de hazır bulunacağı ortamda Kur’an tilaveti ve dualarla anma gününün başlayacağını belirtti.
Destici, anma gününün, öğleden sonraki bölümünün Sürmeli Otel’de BBP Genel Merkezi tarafından organize edilen uzmanların katılımıyla ‘Şehadet Süreci Değerlendirme Toplantısı’ ile devam edeceğini bildirdi. Bu yıl ilk defa Muhsin Yazıcıoğlu adına “Basın Ödülleri” verileceğini açıklayan Destici, etkinliklerin 31 Mart’ta düzenlenecek “4. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Sempozyumu” ile sona ereceğini söyledi.
 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23