• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Minik Şirin’in katiliyle son görüntüleri ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

İstanbul'un Şişli ilçesinde öldürülen 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin katiliyle son görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'da kendisinden haber alınamayan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin cesedi, Feriköy Mezarlığı'nda bulunmuştu. Cinayetin ardından yürütülen soruşturmada Şirin'in, 49 yaşındaki kağıt toplayıcısı Mustafa Örün tarafından öldürüldüğü belirlendi. Gözaltına alınan Örün, cinayeti işlediğini itiraf ederken sevk edildiği mahkemece tutuklamıştı. Memleketi Şanlıurfa'ya getirilen Şirin'in memleketi Şanlıurfa'da gözyaşları içinde toprağa verildi.

Katledilen Şirin'in cinayetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Küçük kızın mezarına gelinlik ve papatyalar bırakılırken olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Şirin'in cinayete kurban gitmeden önceki son görüntüleri kameraya yansıdı. Mustafa Ören'in Şirin'i Feriköy Mezarlığına götürdüğü cinayetin ardından da tek başına aynı yoldan geri döndüğü kameraya yansıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakan

Çocuğun annesi ve babasınıda tutuklamak, adam öldürmeye teşebbüsten yargılamak gerek

Cemal Safi

Yeni görüntülere ,devlet ve hükümet olarak bakıp bakıp ağlayın,çünkü bir şey yapmıyorsunuz,ve bu millet size lanet ediyor,hergün kadınlar çocuklar öldürülüyor ama siyasilerin kılı kıpırdamıyor,ne yeni anayasa,ne idam cezası ne suç ceza infaz yasasında bir reform yok,boş boş konuşmalar bön bön seyretmeler başka bir şey yok,akp aklını başınada almadın,bitiyorsun artık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23