AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ve Zaman yazarı Etyen Mahçupyan'dan sonra AA Genel Müdürü Kemal Öztürk'ten de fırça yiyen ve bütün bunlara rağmen yüzü dahi kızarmayan CHP'li Aslı Aydıntaşbaş'ın çarşaflı fotoğrafları sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.
YENİAKİT.COM.TR - Halkın seçtiği ve çoğunluğu da örtülü kadınlardan oluşan AK Parti'yi yerli-yersiz sürekli eleştiren Aslı Aydıntaşbaş'ın çarşaflı fotoğrafı, kılıktan kılığa giren bir oyuncuyu andırıyor. Bilindiği gibi CHP'nin çarşaf yırtma vukuatının üzerinden daha çok vakit geçmemişken bir diğer CHP'li Candan Yüceer ile birlikte çarşafa giren Aydıntaşbaş, "İşlerine gelmediğinde çarşafı yırtarlar, işlerine geldiğinde çarşafa da girerler" dedirtti.
Bahse konu döneklerin hep birlikte hareket etmesi Ahmet Hakan'ın da yanlarında olmasından anlaşılıyor. Bilindiği gibi Ahmet Hakan, dönekliğini itiraf etmiş ve bunu Hürriyet'teki köşesinde yazmıştı.

Aslı'nın bu itirafı ne zaman yapacağı ise merak konusu...
www.yeniakit.com.tr