• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Havalimanı’nda akıllı taksi dönemi

Yeniakit Publisher
2020-02-18 12:27:00 -
İstanbul Havalimanı’nda akıllı taksi dönemi

İstanbul Havalimanı’nda "Entaksi" uygulaması, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katılımı ile tanıtıldı.

İstanbul Havalimanı’nda yolcuların çağrı merkezi ve mobil uygulama üzerinden taksi çağırabileceği, rezervasyon yapabileceği “Entaksi” uygulaması, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katılımı ile tanıtıldı.

Bakan Ersoy, taksilerle ilgili şikayetlere çözüm bulan, denetim ve memnuniyet sağlayan akıllı taksi uygulamasına, tüm taksi işletmelerinin geçişinin sağlanacağını söyledi.

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu ise Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı, İstanbul Havalimanı’nda teknoloji ile harmanlanmış bir hizmet anlayışını yolcularına sunmaya özen gösterdiklerini belirterek, bu düşüncenin son halkası olan akıllı taksi uygulaması ile devam ettiklerini ifade etti.

İstanbul Havalimanı olarak yolcuların isteklerine önem verdiklerini dile getiren Samsunlu, “İstanbul Havalimanı’nda yolcularımız çağrı merkezi ve mobil uygulama üzerinden taksi çağırabileceği rezervasyon yapabileceği bir uygulama hizmete giriyor. 7/24 izlenebilen ve denetleyebilecek sistemle hizmet kalitesi gerçek bir standarda çıkacak” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23