• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Heykel değil teknoloji festivali: Teknofest’te yoğunluk havadan görüntülendi

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, binlerce genci, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda buluşturdu. Sabahın erken saatlerinden itibaren gelenler yoğunluk oluşturdu. Yoğunluk havadan da görüntülendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) öncülüğünde gerçekleştirilen TEKNOFEST, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Festivalin 4'üncü gününde hafta sonu olmasının da etkisiyle ziyaretçi yoğunluğu arttı. Giriş kapılarında uzun kuyruklar oluşurken, görevliler alana girişlerin düzenli ilerlemesi için ek önlemler aldı. Aileler, gençler ve çocuklar sabahın erken saatlerinden itibaren alanı doldururken, uçuş gösterileri ve teknoloji stantları beğeni topladı. Yoğunluk havadan da görüntülendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bir

Embesillere anlatamazsınız 80 yılda savunma sanayi yok yatırım yok 0 yatırım EŞŞEK heykeli tarım hayvancılık ulaşım herşey kısaca çekirdek çitleyen EŞŞEK çıplak heykeller demek savunma sanayi tarım hayvancılık ulaşım chpye göre aynı zamanda tapınak put heykellerin işlevi çok

Abdullah

Bu festivallere gelen gençler hep Atatürkçü, islamcılar geliyor zannediyorsanız bir gün gelin de görün gençleri.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23