• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çakar: Galatasaray ve Beşiktaş'ın yaptığı ayıp!

Yeniakit Publisher
2017-05-25 16:59:00 -
Çakar: Galatasaray ve Beşiktaş'ın yaptığı ayıp!

Ahmet Çakar, "Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe'yi tebrik etmemeleri büyük ayıptır" dedi.

Ahmet Çakar, son 1 haftada yaşanan önemli spor olaylarını değerlendirirken; "Haftanın hüsranı 3 büyük kulübün Fenerbahçe'nin Eurolig şampiyonluğunu tebrik etmemesidir" dedi. Çakar, haftanın kaybedenlerinin ise Trabzon'da iki puan bırakan Başakşehir ile , Başakşehir karşısında kupadan elenen Fenerbahçe olduğunu belirtti.

10 numara Muhabbet kanalında yaptığı yorumlarda Fenerbahçe'nin Türk basketbolunda tarihi bir zafer elde ettiğinin altını çizen Ahmet Çakar; "3 Büyük ve ezeli rakip olan kulüplerin Fenerbahçe'nin Eurolig şampiyonluğunu tebrik etmemeleri haftanın hüsranıdır. Söze gelince; biz kardeşiz, dostuz , centilmeniz  diyorlar. Bunların hepsi kompleksli. Yöneticilerin Fenerbahçe'yi tebrik etmemeleri büyük ayıptır" dedi.

"Haftanın skandalı Volkan Demirel"

Volkan Demirel'e de seslenen Ahmet Çakar, "Volkan Demirel futbol hayatının sonuna geldin. Fenerbahçeliler dışında diğer taraftarlara son derece antipatik, sevimsiz imaj bıraktın" diyerek tecrübeli kaleciyi eleştirdi. 

"Plajda palet ile penaltı atmaya çalışan komedyen gibiydin"

Başakşehir karşısında penaltı ve Türkiye Kupası finalinin kaçması nedeniyle Volkan Demirel'in penaltı atışını plajda palet ile penaltı atmaya çalışan komedyene benzeten Çakar şunları söyledi: "Sözüm ona rakip futbolcunun konsantrasyonunu bozmak, tahrik etmek, iyi penaltı atmasını engellemek için su içiyorsun , manasız bir şekilde davranışlar sergiliyorsun. Topun başına geldiğin o an plajda palet ile penaltı atmaya çalışan komedyen gibiydin, maskara olacak şekilde bir penaltı attın. O gece senin kariyerinin kırıldığı anlardan biridir."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23