• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ATO'nun "İş İnsanları Seminerleri" 26 Şubat'ta başlayacak

Yeniakit Publisher
2020-02-24 11:14:15 -
ATO'nun "İş İnsanları Seminerleri" 26 Şubat'ta başlayacak

Üç hafta sürecek eğitimlerde "Z Kuşağının Yönetimi", "İnsan Kaynakları Süreçleri", "Finansal Tablolardaki Kilit Noktalar", "Satışta Yeni Yaklaşımlar" gibi konular ele alınacak - ATO Başkanı Gürsel Baran: - "Üye işletmelerimizin verimli çalışması, sektörlerinde başarılı olması, insan, para ve diğer kaynakların verimli kullanılması için önce yöneticilerimizin donanımlarının artması gerekiyor"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO), üye firmaların verimli çalışmaları ve kendi sektörlerinde başarılı olmalarına katkı sağlamak amacıyla 26 Şubat-13 Mart tarihlerinde "İş İnsanları Seminerleri" adı altında eğitim programları gerçekleştirecek.

Odadan yapılan açıklamaya göre, ATO Meclis Salonu'nda ücretsiz verilecek eğitimlerde "Z Kuşağının Yönetimi", "İnsan Kaynakları Süreçleri", "Finansal Tablolardaki Kilit Noktalar", "Satışta Yeni Yaklaşımlar" gibi konular ele alınacak.

Seminer programlarında yöneticiler, iş insanları ve yönetici adaylarına, bugünün teknolojisi ve iletişimine uygun yönetim teknikleriyle etkin liderlik kavramları anlatılacak.

Seminer programlarına katılmak isteyenler online kayıtlarını "www.atonet.org.tr" internet adresinden yapabilecek.

- "Eğitim programlarıyla üyelerimizi destekliyoruz"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ATO Başkanı Gürsel Baran, kültürel çeşitlilik, küreselleşme ve bilginin getirdiği hızlı değişimin iş hayatında da gelişimi zorunlu kıldığını ifade etti.

Yöneticilerin, iş gücünü, finansmanı ve pazarlama dahil işletmelerdeki tüm süreçleri bir orkestra şefi gibi doğru yönetebilmeleri halinde başarıya ulaşacağını belirten Baran, şunları kaydetti:

"Üye işletmelerimizin verimli çalışması, sektörlerinde başarılı olması, insan, para ve diğer kaynakların verimli kullanılması için önce yöneticilerimizin donanımlarının artması gerekiyor. Biz de ATO olarak düzenlediğimiz eğitim programlarıyla üyelerimizi destekliyor, onları geleceğe hazırlıyoruz."


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23