• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Annesi tarafından öldürülen bebeğin cesedi aranıyor

Yeniakit Publisher
2020-03-13 16:35:06 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Annesi tarafından öldürülen bebeğin cesedi aranıyor

Adıyaman’da, annesi tarafından dünyaya geldikten 1 gün sonra öldürülen ve çöpe atılan bebeğin cesedi 4 gündür aranıyor.

Adıyaman’da, annesi tarafından dünyaya geldikten 1 gün sonra öldürülen ve çöpe atılan bebeğin cesedi 4 gündür aranıyor.

İddiaya göre, eşi bilinmeyen bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan ve evlilik dışı bir ilişkiyle hamile olan 4 çocuk annesi olan Fatma U., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek 14 Şubat tarihinde sezaryen doğum ile kız bebek dünyaya getirdi. Bebeği taburcu olduktan sonra eve getirerek burada boğup öldüren anne, bebeğin cesedini de çöpe atmıştı.

Vahşet ise Fatma U.’nun bir süre sonra hastane tarafından bebeğin muayenesi için aranmasıyla ortaya çıkmıştı. Hastane çalışanlarını bir süre oyalayan Fatma U., kendisini sürekli aramaya başlayan hastane çalışanlarına bebeğinin emzirdiği esnada boğularak öldüğünü söylemesi üzerine durum savcılığa bildirilerek inceleme başlatılmıştı.

Polis ekiplerince yakalanan ve suçunu itiraf eden Fatma U., tamamlanan işlemlerinin ardından Adıyaman Adliyesine sevk edilmiş ve burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Annenin öldürdüğü bebeğin cesedi aranıyor

Annesi tarafından henüz 1 günlükken öldürülen ve adı bile konulmayan bebeğin cesedi, Adıyaman Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 20 kişilik ekip kuruldu. Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekip ile polis ekipleri Adıyaman çöplüğünde arama yaptı. Yaklaşık 4 gündür yapılan aramalar devam ederken bebeğin cesedine ulaşılamadı. Oldukça yoğun çalışan bebek cesedi arama ekibi, kısa sürede bebeğin cesedine ulaşabilmek adına çalışmalarına ara vermeden devam edeceği vurgulandı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23