• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alaattin Çakıcı'dan Boğaziçi Üniversitesi mektubu

Yeniakit Publisher
2021-02-08 02:09:00 - 2021-02-08 02:29:53
Alaattin Çakıcı'dan Boğaziçi Üniversitesi mektubu

Alaattin Çakıcı, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu’nun istifa etmesi durumunda “terörist eylemcilerin” önünü açacağını belirtti.

Alaattin Çakıcı, Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’ya istifa etmemesi yönünde çağrı yaptı.

Çakıcı, Twitter hesabından 2 sayfalık bir mektup paylaştı.

Mektubunda Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili çeşitli açıklamalara yer veren Çakıcı, muhalefet, HDP, PKK ve DHKP-C sempatizanlarının devletin kurumları ve Cumhur İttifakı'na zarar vermek için Bulu'ya istifa etmesi yönünde çağrı yaptığını belirterek, "Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz. İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok" dedi. Çakıcı ayrıca Boğaziçi Üniversitesi'nin geçmişinden de bahsederek misyonerlik faaliyetlerine dikkat çekti.

Çakıcı şöyle devam etti:

Arkanızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin olduğunu unutmayınız. Devletine, aziz milletine gönül vermiş tüm duyarlı Türk vatandaşları, devletinin ve Cumhur İttifakı'nın yanında olmalıdır.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Galip

Mafyanin basın sözcüsü gibi davranmak müslümanlik iddaasinda bulunanlara yakışmaz malesef sizin gibi kendini inançlı gösterenlerin yüsünden Allah'ın kulları dinden uzaklasmaktadir..

AÇIK HAVA

ALAATTIN ÇAKICIYA AYNEN KATILIYORUM ISTIFA EDERSE BULU BU TERÖRIST VATAN HAINLERINE FIRSAT VERMIS OLUR BENCE ALAATIN ÇAKICI ARADA SIRADA KONUSMALI GELECEK SEÇIMLERDE ALAATIN ÇAKICI MHP DEN POLITIKAYA ATILMALI ÇÜNKI TAM BIR MILLI BIR KISILIGE SAHIP BIRI
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23