• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Tarih vererek uyardılar: Termometreler tavan yapacak!

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Tarih vererek uyardılar: Termometreler tavan yapacak!

Meteoroloji, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların artmaya devam edeceğini açıkladı. Bazı bölgelerde sağanak beklenirken, Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da rüzgarın 60 km/sa hıza ulaşması bekleniyor.

#1
Foto - Tarih vererek uyardılar: Termometreler tavan yapacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Akdeniz Bölgesinin yüksek kesimleri ile Doğu Karadeniz'in yer yer çok bulutlu, Akdeniz'in Toroslar Mevkii ve Doğu Karadeniz'in doğu kıyılarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

#2
Foto - Tarih vererek uyardılar: Termometreler tavan yapacak!

SICAKLIKLAR ARTMAYA DEVAM EDECEK

#3
Foto - Tarih vererek uyardılar: Termometreler tavan yapacak!

Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının batı, iç ve doğu kesimlerde artmaya devam etmesi bekleniyor.

#4
Foto - Tarih vererek uyardılar: Termometreler tavan yapacak!

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, yurdun güneydoğu ve doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, zamanla iç kesimlerde orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde, Ege'nin kuzeyi, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun batısında kuzeyli yönlerden, Doğu Akdeniz'in doğusunda güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23