• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu için sonun başlangıcı: 2023 Seçimleri

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Orhan İnan

Kimi aday yaparlarsa yapsınlar kazanamayacaklar inşallah. Bu seçim Milletin süper güç olmasının yolunu açacaktır. Yine doğru lider seçilecektir, Rabbim in izniyle.
  • 3 Yıl Önce

Aziz Metin

Emin misiniz
  • 3 Yıl Önce

Rmzn

Altılı masa halen bir uzlaşı bir çözüm getiremediyse bunlar ülkeyi nasıl yönetecek ortada aday yok fikir yok bunlardan da olmaz, klasik geçmişte olan koalisyon hükümetini bile kuramazlar.
  • 3 Yıl Önce

Salih

O taraf öylede,ya bu taraf:Defalarca ak partiye gözü kapalı oy vermiş,ancak 6284,süresiz nafaka,tek taraflı velayet gibi sorunları bir türlü çözülmemiş bir grup ve feminizme hizmete dönmüş bir ak parti ve Sayın Erdoğan var.Bu kesimin sayısını gılıgılına iyi biliyorlar.Bu kesim,bu sefer Sayın Erdoğan'a sırtını döner.Kimse kusura bakmasın.İstanbul sözleşmesinden çekilmek,6284 varken,iki yüzlülüktür.Evlilik rakamları düşüyor,boşanma artıyor,Sayın Erdoğan maalesef seyrediyor.
  • 3 Yıl Önce

Orhan İnan

SP lisin herhalde. Sanki sola yamalı siyaset yapan minikler seni mutlu edecek de...

Ahmet

Bu adamlara SAYIN demeseniz sevgili Balaban. Haketmiyorlar.
  • 3 Yıl Önce

hasan

Kişiye hitap senin uzak oldugun Beyefendilik geregidir. Kişinin aile terbiyesini, saygınlıgını ve kültürünü gösterir. Senin anlayabilecegin şeyler degil Ahmet
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23