• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korona-aşı-maske ve kul hakkı!

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Akademisyen

Yahu arkadaş her konunun uzmanı/ları var. Yani karpuz alırken karpuzcuya danışıyoruz da aşı, pandemi, enfeksiyon hastalıkları vb çok spesifik ve dünyamın altını üstüne getiren bir konuda sağlık otoritelerine danışmayacak mıyız?
  • 5 Yıl Önce

mustafa

F-35 LER HAKKINDA VE SİHA'LARIN GÖZ (KAMERA)SİSTEMLERİ MESELESİNDE ÜLKEMİZE NİCE ZORLUKLAR ÇIKARAN VE ENGELLEMELER GETİREN BATILI DEVLETLER VE DİASPORALAR NEDENSE AŞI ALIMLARIMIZA HİÇBİR ENGEL ÇIKARMADILAR. BİZİ ÇOK SEVDİKLERİNDEN Mİ ACABA?
  • 5 Yıl Önce

Can

Asi zorunlulugu olmamali ama asi olmak istemeyen insanlar corona yok diyenler de sirf girip diyenler corona olursa hastahanelere kesinlikle yatis kabul etmemeye varmisiniz. ki o zaman zaten hastahane sorunu yogunluk da kalmaz doktorlar hemsireler rahatlar evde vefatlar daha cabuk olur is kendiliginden biter. Nedense asisizlar corona olup da ilk kostuklari yer hastahane evde durmuyorlar tutarsizlik degil mi.
  • 5 Yıl Önce

sade vatandaş

Rabbim yardımcımız olsun. bunca uyarıya ve menfi verilere rağmen hala sıvı diye tutturanlar akıl tutulması yaşıyor. neslimizi tehlikeye atıyor. inşaallah iş işten geçmeden uyanırız toplum olarak ve yönetenler olarak.
  • 5 Yıl Önce

avcıoğlu

PCR testi zorunluluğu zulme dönüşmeden ivedilikle iptal edilmeli aşı ise Anayasa ve Evrensel İnsan Hakları Beyannamesi gereği kişinin tercihine bırakılmalı. Hocamızın kalemine kuvvet. Sessiz çoğunluğun sesi olmuş. Saygılar..
  • 5 Yıl Önce

asla

GÖZÜM SANA MI İNANAYIM KIZIM SANA MI?? Diye MEŞHUR BİR SÖZ VAR.  
  • 5 Yıl Önce

okur

ALLAH razı olsun güzel insan yazınızın başından sonuna mükemmel bir uyarı var,çok güzel tesbitler sağolun.yalnız şunu ekleyeyim sayın başkanımız "AŞIYI GÖNÜLLÜ OLANLAR YAPTIRIR" dedikten bir hafta sonra "aşı olmamak ne demek herkes aşı olmak zorundadır"dedi ve aşı olmak istemeyenlere karşı baskı arttı.
  • 5 Yıl Önce

Çobanın peşinden giden beyinsiz koyun gibi olmak mı aklını kullanmak mı ...

Hikmet Yılmaz , dünya liderlerinin aşı olduğunu nerden biliyorsun...
  • 5 Yıl Önce

Dr Mustafa Ercan

Bir meselede, o meselenin ilgili olduğu meslekte ehil olanların yüzde doksanının ittifak ettiği bir hüküm yakin ifade eder. Üstelik bu hüküm labaratuvar ve klinik araştırmalarla ispat edilmiş ise onda tereddüt edilmez. Aşı konusunda böyle bir meseledir.
  • 5 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Aşı olan dünya devlet büyükleri ve doktorları aptal mı ?  
  • 5 Yıl Önce

AydınGenç

Halk artik yurt dişinda dalga geciyor maske takanlarla sokakta . Ülkemizdeki bu oyunlari tasarlayanlar ,korku ile insanlarin psikolojisini bozarak ustune bide ölürsünüz sizi isten atariz aşı olun size ucak bileti verelim gb sacmaliklarla aşı dayatmasiyla caresiz birakiyorlar. Zaten türklerin cogu yurtdisinada cikamiyor , nerdwn bilcek diger ulkelerdeki insanlar neler yapiyor bu sacmalikla nasil savasiyor, medyada bunlarin kölesi, oh çalip oynuyorlar.Asil türkler bu oyunu rabbimin izniyle bozacak inshaallah, çünku unutuyorlar iman eksikliginden, siz kimsiniz halki aptal yerine koyuyorsunuz , siz fitne planlar kurarken o nefesi almani saglayan yaratici elbet sana haddini bildirecek Amin!!! Emeginize bilginize saglik Hocam rabbim saglik sihhat versin size yine muhtesem bir yazi olmuş. Saygilar
  • 5 Yıl Önce

Zahar

Haklısınız hocam, kaleminize saglik
  • 5 Yıl Önce

1234

Delik "OZON" a yol açarak dünyayı küresel ısınmaya getiren batılılar,Bop la islam coğrafyasını darmadağın eden bunlar,şimdide pandemi diye herkesi aşıya zorlayan bunlar..bu batı dünyanın baş belası..
  • 5 Yıl Önce

Yasin

Zulüm derecesine varan aşı ve PCR dayatmasının, küresel güçlerin dünyaya yeni bir dizayn vermek için planladığı pandemi tiyatrosunun bir parçası olduğunu görmek için Prof. olmaya gerek yok. Sadece biraz araştırmak ve farklı görüşteki doktorları ve bilim adamlarını dinlemek yeterli olacak.
  • 5 Yıl Önce

Kaan

Ya hocam ne aşısı. Ne olduğu belli olmayan bir şey. Asiya kim karsi olur ama bu tuhaf bir şey.
  • 5 Yıl Önce

miralay

Açıklayıcı yazınız için teşekkürler
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23