• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Önce insanımızı! Şimdi de dünyayı yakıyorlar!

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

halis

ne tavsiye edersin hocam. armut sapı, mısır püskülü olur mu?
  • 5 Yıl Önce

Şeref

Sayın yazar,sizin gazetenin diğer yazarları bu yangınları hep PKK ya bağladılar.siz ise başka noktaya dikkat çekiyorsunuz.(iklim değişikliği) Aman gazetenin genel siyasetine ters düşmeyin...!!!!
  • 5 Yıl Önce

Cevdet

Bırakin uzayı normal bir lazerle bile , yani anlayin bu yanginlari cikarabilirler , bir ulkeyi yok etmek icin artik silahlara gerek yok. Korono , Orman yskma Zorla bilinmeyen Asi yapma , Istanbul sözlesmesi lgbt , Feminist yasslar yeterlidir. 
  • 5 Yıl Önce

kartal

sayın hocam zorla mobik uygulayarak halkımıza milletimize aşı olma mecburiyetinde bırakıyorlar  
  • 5 Yıl Önce

ABDULLAH

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm. Elhamdulilahi rabbil âlemin vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Esselamü Aleymüm ümmeti Mumammed.müslümanların yapması gereken Allahü Teala Celle Celalühü' nün rahmet olarak gönderdiği H.z. Muhammed (S.A.V. )' e tabiolmak ve sünnetini ihya etmek.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23