• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ETCEP’ten sonra Yoga skandalı! ETCEP bitti Yoga başladı

Okullarda Cinsiyeti bozma ve aileyi tahrip etme projesi olarak nitelenen Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesinden sonra şimdi de yoga projesi devreye sokuldu.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aptüssamet Bozkuş

Akit’ten Allah razı olsun. ETCEP denilen sapıklığı sorumlu yayıncılık anlayışıyla deşifre etti ve bitmesine vesile oldu. Bu projenin ileriki aşamalarında “anne” ve “baba” kavramlarının bile yasaklanması söz konusu! Şu anda Fransa’da uygulanıyor! Neymiş efendim evlenip de sapık yaşamlarını evlat edindikleri veya suni döllenmeyle peyda ettikleri çocukların kendilerine “anne” diye hitap etmelerinden gay sapkınları alınıyorlarmış rahatsız oluyorlarmış! ETCEP bir avuç ibne rahatsız olacak diye mukaddes bir kavram olan anneliği bile yasaklama projesiydi. Anne ve baba yerine “ebeveyn1” ve “ebeveyn2” diye abuk sabuk ikameler arayışındalar! Böylelikle dinimizin de amaçlarından olan hayırlı evlat yerine içinde anne sevgisi olmayan ibne yetiştirmesi mutantlar oluşturacaklar. Homolardan üremiş bu mutantların Allah inancı da olmasın diye Hint dini yogayı da ülkemizden buldukları hafifmeşrep ve ahlaksız bir kadın aracılığıyla memlekete sokmaya çalışıyorlar. Ey ümmet! Akit kendini paralıyor da sen ne zaman kendine geleceksin?
  • 7 Yıl Önce

Handan Öztürk

Böyle rezil insanlara nasıl müsade edilir inanılmaz.Acaba öğrencilere rahatlatma adına namaz kıldırılıyor mu?Devletimiz bu oyunlara gelmemeli
  • 7 Yıl Önce

Ali USLU

Sahi bu bürokratları kim iş başına getiriyor. Muhalefet bas bas bağırıyor. AKP kadrolaşıyor diye. Eğer bu bürokrat Ak Partili olsa buna izin vermezdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN "Dindar nesiller yetiştireceğiz" diyor. Bürokratlar demek ki kendi dinlerinden nesiller yetiştirmeye çalışıyor. Çünkü Cumhurbaşkanımızın kastettiği dinde namaz, oruç var ama yoga yok. Sorumlular derhal görevden alınmalı, bir daha kimse "Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya" kalkma cesareti gösterememelidir.
  • 7 Yıl Önce

Kemal

Cam agacı süslemesiyle başladı, simdi sırada yoga var,yakında hac da takın,cildi gencleştirir derlerse hic şaşırmam,! Amma cahil doluymuş türkiyede.
  • 7 Yıl Önce

yyyy

yoga ne lan ! yogayı okulda yaymaya çalışan kişi engellenmeli, MEB den buna izin veren Müdür ün derhal işine son verilmeli. Genel müdür vekili Anıl Yılmaz aldığı maaşları geri vermeli.
  • 7 Yıl Önce

Nazım Zengin

İyi de kardeşim Milli Eğitim Bakanlığı DYS sistemi üzerinden çocuk yogasına onay veren yazıyı gönderen bakanlığın beyinsiz ve beceriksiz bürokratlarını da eleştirsenize! İki gün önce DYS üzerinden gelen yazıyı görünce gözlerime inanamadım; yazıklar olsun! Yoganın hinduizmin ibadet şekli olduğunu yeni öğrenen bürokrat kılıklı cahiller var!
  • 7 Yıl Önce

Yaşar

Allah böyle sisteme izin veren devleti kahretsin amin
  • 7 Yıl Önce

...

Bu ülkede chp denen sapık terrör örgütü var oldukça bunların önü zork kesilir
  • 7 Yıl Önce

hülya

yoga olmaz bu olmaz şu olmaz size kalsa herşey yasak.Bilen bilmeyen herkes konuşuyor.
  • 7 Yıl Önce

AHMET KILIÇOĞLU

YAZIKLAR OLSUN
  • 7 Yıl Önce

Nurullah

Bugün Soner Yalçın yoga ile bir yazı kaleme almış okuyun derim. Yoga'nın ABD projesi olduğunu ve yoga hocalarının cia elemanı olduğunu söylüyor. Daha ebedî şekilde ifadesi Soner Yalçın'ın yazısında. Yoga yerine adam akıllı namaz kılınsa hem yoganın faydasını almış oluruz hem belki de ahiretimizi kurtarmış oluruz.
  • 7 Yıl Önce

Ismail

Malesef ülkemiz ve akparti doludan (fetodan)kaçarken hortuma doğru yavaş yavaş giriyor.Allah aşkına reis mudahele et .aksi halde merhum ozalin partisi gibi olacak
  • 7 Yıl Önce

Amet SANCAK

Toplumda cinsiyet karıştırma, Puta tapma yogası MEB sapkınlıkta sınır tanımıyor. Bunlar diyaneti de geçti.
  • 7 Yıl Önce

Mehmet

ZİYA YILMAZ GÖREVE....
  • 7 Yıl Önce

kaya

Bravo tebrik edelim tüm yetkilileri. Bakalım ülkenin manevi duygularını ne kadar daha aşağı çekebilecekler hep birlikte izleyelim.
  • 7 Yıl Önce

Can Ç

Göreceğimiz günler var daha. Kim onay verdi acaba?
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23