• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

S-400 düğümünde kritik gelişme! Erdoğan-Putin görüşmesinin ardından yeni formül

Türkiye ile ABD arasında yıllardır krize neden olan S-400 hava savunma sistemleri konusunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Güvenlik kaynaklarına dayandırılan habere göre Ankara ile Moskova, sistemlerin üçüncü bir ülkeye satılması formülünde sona geldi. Sürecin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırgızistan'daki temasları sırasında çözüme bağlandığı belirtilirken, muhtemel alıcı olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin adı öne çıkıyor. S-400 dosyasının kapanması, Türkiye'nin F-35 programına dönüşünün önündeki en büyük engellerden birinin kaldırılması anlamına gelebilir.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

REİSİMİZDEKİ BU GÖRSELDEKİ ÖZ GÜVEN HER BİR VATAN SEVERE ÇOK ŞEY ANLATIYOR.
  • 1 Ay Önce

Gültekin

BİZİM DERDİMİZ NE F 35 OLSUN, NE DE S 400 OLSUN, TÜRK DEVLETİN EN BÜYÜK DERDİ, BUNLARDAN DAHA İYİSİNİ ÜRETECEK YERLİ VE MİLLİ SİLAH SANAYİMİZİ GELİŞTİRMEK OLSUN, ÜLKEMİZİN ALT YAPISI BUNA ÇOK MÜSAİTTİR.
  • 1 Ay Önce

Muslum

S400 gidince F35 Gerçekten gelecek mi? Verilmediği takdirde aaa dur ben s400'ümü geri alıyorum denilebilecek mi Artık yeni bir s-400 Rusya'dan alınabilir mi s-400 gibi f35'leri belirleyen ve vuran başka bir füze kalkanı var mı elimizde?
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23