• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Sivas il başkanlığını harabeye çeviren Özelcilere tepki: Bu nasıl bir kin bu nasıl nefret!

Mahkemenin “mutlak butlan” kararı sonrası koltuğa yeniden oturmak için her yolu deneyen, Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ sloganları attıran ve sonunda pes ederek yeni parti kurma sevdasına düşen Özgür Özel’in destekçileri, il ve ilçe başkanlıklarını yeni gelenlere enkaz halinde bırakıyor.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kaçkarlı

Bunların alayı fetöcü,ille anlamak için parmaklarını insanların gözlerinemi sokmaları lazım,15 Temmuz darbe girişimi ile ellerine fırsat geçtiğinde ne halt yiyebileceklerini gösterdiler,bütün kıriptolar bir zaman iyi..de idi,şimdi zübük ve guguk kuşu etrafında toplanıyorlar,he birde SAZANLAR !
  • 1 Saat Önce

Adem

Çağdaş laik, ilerici, hoşgörülü, barışsever ,demokratik, her fikre saygılı, humanist her şeyden bir şey ama hiçbir şey. Yalan, hırsızlık ,iftira ,kumar ,içki fuhuş,gasp ,oyunu para ile satmak, pavyon gecelerinde genel başkan belirleme.İşte ülkenin geleceğine ve hizmete talip nadide bir ekip.
  • 2 Saat Önce

Vahap

Çapları bu kadar işte bunlara devlet değil tuvalet bile teslim edilemez.
  • 2 Saat Önce

geldiği gibi gitmeyenler

Gelde bunlara mahalle muhtarlığı teslim et.
  • 2 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23