• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li genç “Artık Erdoğan’cıyım” diyerek isyan etti: Biri İstanbul'u hortumluyor, biri Ahbap'la soyuyor

CHP’nin bazı seçmenleri muhalif kesimdeki yolsuzluk ve hırsızlık vakaları karşısında günah çıkartmaya başladı. Son olarak sosyal medyada bir paylaşım yapan CHP’li genç, “Birine güveniyoruz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başına koyuyoruz; belediyeyi hortumluyor. Birine güveniyoruz, 'Ahbabımız' diyoruz soyguncu çıkıyor namussuz.” diyerek ‘Ben artık Recep Tayyip Erdoğan’cıyım” ifadelerini kulandı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Jeton düştü

Geçte olsa bu aşırı laikci gencin jetonu düştü. Darısı diğer heykelsevenlere.
  • 3 Saat Önce

hasel

Gencimiz,gerçeği görmüş.Keşke,milyonlarca gercimiz de görebilse.Bu ülke için Cumhur ittifakı şanstır.Ötekiler,icraat bilmez.Ülkemizde ki durumu 70 li yıllardan beri bildiğimden;iyi analiz edebiliyorum.
  • 4 Saat Önce

GENÇ SENDE BİR GELİŞME VAR MAŞALLAH

Arada bir gerçekleri gören söyleyen de çıkıyor demekki... oğlum dikkat et bu senin eski kankilerin sana zarar verebilir ha.
  • 5 Saat Önce

cano

Buzdaginin daha bu en ust kismi. Devlet korkmasa ve su unlu gecinen zalim ve hainlerin ustunden gecse neler cikacak neler!!! Degil sen herkez Erdogan i tutar
  • 5 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23