• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avustralya milli takım oyuncusu İslam ile şereflendi! Yeşil sahalarda bir hidayet hikayesi

Avustralya Milli Takımı’nın Güney Sudan kökenli futbolcusu Tete Yengi, Müslüman olduğunu açıkladı. 26 yaşındaki golcü, Adelaide’de bir cami ziyareti sırasında başlayan manevi arayışının ardından cemaatin huzurunda Kelime-i Şehadet getirdiğini anlattı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zeki

İslam adına büyük kazanım. Şimdi kafirler düşünsün.
  • 2 Ay Önce

Ahmet

Maşallah maşallah ne mulu saadet böyle. Allah daim etsin istikametini. Darisi Bizim ulkemizdeki yasayan canlı cenaze iki ayaklilara olsun
  • 2 Ay Önce

islam kartalı

darısı diğer gayri müslümlerin başına
  • 2 Ay Önce

Kemal

Alhamdulillah, Allah'ın nuruyla aydınlanmış bir kalbe kavuşan Avustralya milli takım oyuncusu Tete Yengi'nin İslam'ı seçmesi bize büyük bir moral verici. İslamiyet'e olan teveccühü Adelaide kentindeki cami ziyaretinden ve Müftü İsmail Mink ile sohbetinden sonra gerçekleşmiş. Türkiye’ye karşı oynadığı Dünya Kupası maçını da hatırlayınca, bu güzel haberi duymak ülkelerimiz arasında köprüler kurma adına müthiş bir gelişme. Rabb'im bu manevi yolculuğunda Yengi'ye rehberlik etsin ve onun gibi gençlerin İslam ışığında hayatlarını yönlendirmesini temenni ediyorum.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23