• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Özel yine Haçlılara ağladı: Bu kez Amerikalılara şikayet etti!

Şaibeli kurultay davasında mutlak butlan kararıyla mahkeme tarafından görevden alınan ve CHP Grup Başkanı görevine geri dönen Özgür Özel, Haçlı ağababalarına ağlamaya devam ediyor. Avrupa kıtasındaki hemen her ülkenin basınına konuşarak ülkesini şikayet etmeyi alışkanlık haline getiren Özel bu kez Amerikan haber dergisi Newsweek'e ülkesini eleştirdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vahap

Ülkeyi İrana benzetti kendiside Eski şah kırıntısının oğlu oluyor herhalde ben öyle anladım,İrana kurban olasın adamlar erkek gibi ülkelerini savunuyor senin gibi vatanını satmıyor.
  • 22 Dakika Önce

Deli İbo

Vahap kardeş, bunlar Milli değil Selanik'ten ithal, parçaladıkları Osmanlı'dan geri kalan bu yurduda efendilerinin sömürüsüne sunma görevini yapıyorlar. Bunlardaki mücadele ve azim bu devlete güya aidiyet duyan, duyarlı vatandaşlar olarak bizde olsa, bu mahlukların yarısı kadar mücadele edebilsek yeminle söylüyorum, mazimizdeki Osmanlı gibi bu haçlı artıklarını tir tir titretirdik. Vahki bize, yazıklar olsun bize.

Mehmet balcı

alkolik zavallı çok comic
  • 1 Saat Önce

Orhan

Bubir suçtur . Yol zindan
  • 1 Saat Önce

Adem

Maya meselesi...Bu vatan hainlerinden politikaci oluyor ve millet bunlara oy veriyor ya...
  • 2 Saat Önce

Sabır

Artık bu devletin beka sorunu derin devlet iş başına marş marş
  • 2 Saat Önce

Emekli

Akit size inat başörtü yasakçılarına, özel ve imamogluna oy verecem
  • 2 Saat Önce

Emekci

Bu kadar inat nede olurki.... Gel bari devletine inatlık edip düşmanlık etme
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23