• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mutlak Butlan konusunda Özgür Özel Amerika’dan yardım dilendi! Namık Tan Tom Barack’tan rica etti ama… CHP'de "Mutlak Butlan" Krizi ve Tartışmalı İddialar

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36. Hukuk Dairesi'nin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı'na yönelik "mutlak butlan" (kesin hükümsüzlük) kararı almasıyla başlayan süreç, siyaset kulislerinde hareketli günlere yol açtı. Kurultay seçimlerinin ve ardından gelen süreçlerin geçersiz sayılmasına yönelik bu hukuki gelişme, partide ciddi bir yönetim krizini de beraberinde getirdi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

koparan

Uyan Türkiye Uyan...! Tehlike uzaklarda degil.Kaos, kargaşa ve yıkımın kenarın dan döndün.Bu bir ABD' Emperyalist projesi. Önce İngiliz,Almanya' ve uşak Yunan'dan yalvararak:Türkiye'ye saldırın Ekonomik ambargo koyun,ticareti kesin, vizeleri kaldırın isteği. Bugün ise; ABD'den yardım dilenmesi neyin belir tisi? İsteyen kim? Aslı ne? İstenen kim ? Aslı NE...?
  • 2 Ay Önce

Can

Birileri bu mandacılara, Türkiye'nin artık Amerika'nın bir eyaleti ve Türkiye Cumhurbaşkanının Amerika'nın valisi olmadığını söylesin. Amerika kabullendi ama bunlar hâlâ kabullenemedi. Şoku hâlâ atlatamadılar.
  • 2 Ay Önce

Ahmet Faruk

ABD'den medet ummak tam bir zillet hali. Gerçi Özgür Özelin fetöcü abileride Amerika'ya kaçtı.
  • 2 Ay Önce

CHP ZİHNİYETİ KAFA YAPISI ASLA DEĞİŞMEZ

CHP ZİHNİYETİ VE KAFA YAPISI ASLA DEĞİŞMEZ CHP , MEŞRUİYETİ HEP AVRUPADAN AMERİKADAN İNGİLİZLERDEN ARADI DEMOKRASİYE SANDIĞA SEÇİMLERE HALKIN İRADESİNE ZERRE KADAR DEĞER ÖNEM VERMEDİ ANADOLU HALKINI HEP DÜŞMAN GİBİ GÖRDÜ DÜŞMAN GİBİ MUAMELE ETTİ İSMET İNÖNÜ ZAMANINDA 20 SENE YEREL VE GENEL SEÇİM YAPILMADI VALİLER BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNİDE YÜRÜTTÜ BUĞÜNKÜ KAYYUMLAR GİBİ CHP ZİHNİYETİ KAFA YAPISI HEP BÖYLEYDİ
  • 2 Ay Önce

Asena

Sahipleri açık açık belli oldu. Kökünüz kurusun.
  • 2 Ay Önce

Cengiz

Bu abd devsirmesini danışman ,vekil ve başka görevler altında partiye katan kim,kk bu devşirme Türkiye'den çok abd ti seviyor ancak kafası o kadar çalışıyor.ulkemizin geldiği düzeyi bilmiyor .eski günlerini arıyorlar ama nafile
  • 2 Ay Önce

Deli İbo

Bu aşağılıklar Türkiye'yi hâlâ 20-30 sene önceki kendisine müdahale edilebilecek bir ülke sanıyorlar, onun içinde efendilerinden hep medet ve yardım ister konumunda duruyorlar. Oğlum o devirler bitti, sizin ABD Baskanı Bıll Clinton önünde el pençe durduğunuz dönemler bitti, siz hala aynı geleneğinizi sürdürmek istiyorsunuz. Şimdi Reis dönemi var, bir racon kesilecekse onuda Reis keser. Tamam anladık bu Selanik'ten gelenler, Selanik ve civarındaki eski yoldaşlarından tabiki medet umacak, ama anlamadıkları o dostlarınında medet bekliyecek durumda olduklarını bilmiyorlar. Önemli Not: CHP ve şûrekası artık Avrupa'da, ABD'deki eski efendilerinize ağlamayı, zırlamayı ve şikayet ve talepte bulunmayı bırakın, çünkü onların hepsi kendi derdine düşmüş, birisi Iran'ı sardı başına, kurtulmak için elli fırıldak atıyor, İran'ın yaptırımı Avrupa'daki yandaşlarınızın boğazını sıkıyor. Anladınızmı? Onların size şu anda ayıracak ne vakitleri, ne de nakitleri var.
  • 2 Ay Önce

Dostum Trump bir telefon etsin ya da bir mektup yazsin

Ne olur görürsünüz..

Ben Murat

Allah Reis ten razı olsun, 3cü Başkanlığa ve Halifeliyi geri getirmeye inşallah.
  • 2 Ay Önce

Vedat 66

Artık o Eski Türkiye yok Selanik Kuruluşu CHP her olayda Emperyalist Batıdan yardım bekleme günleri bitti. Türkiyenin Şuanki Gücü Batılı Vampirlerede Geri Adım Attırıyor Elhamdülillah. Durmak Yok Yola Devam. Daha Güclü Türkiye için. Bütün İslam Aleminin ve Güzel Ülkemizin Kurban Bayramı Mübarak Olsun. Vesselam.
  • 2 Ay Önce

Vah vah! Türkiye hür bir hukuk devleti olduğundan haberleri yok!!!

Bunlar Türkiyeyi emperyal sömürge ülkelerin vilayeti zannediyorlar gâliba!? İkide bir feveran edip yardım istiyorlar yolsuzluk ve hukuksuzluklarını millete dayatmak için!!! Bunlarmı hatta bunların altılı masasındakilermi ülkeyi yönetecek!? *"Hade' ordan gulu gulu dansçılar sizi! "* diyelim hepsine bizde Rahmetli Erbakan gibi!?
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23