• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Genç kızlar sokak ortasında saç saça baş başa kavga etti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, batı merkezli bireysel haz ve intikam kültürünün gençler üzerindeki yıkıcı etkisi bir kez daha gün yüzüne çıktı. Eskişehir’deki bir kavgayı ihbar ettikleri gerekçesiyle bir araya gelen genç kızlar, sokağın ortasında saç saça baş başa birbirine girdi. Toplumun ahlaki kolonlarını sarsan o anlar, çevredekiler tarafından saniyeler içinde ‘sosyal medya malzemesi’ haline getirildi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

şizofren

afrikanın en hucra yerlerine tatile çıkaracan donuste almayi unutacan...veya essegi suya gönderecen bi daha gelmeyecek..
  • 1 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Kıyametin alametlerinden biri de erkekler kadınlara kadınlar erkeklere benzeyecekler. Aynen öyle kızlar bile erkekler gibi kavga ediyor. Erkekler küpe takıyor, nerede ise pantolon giymeyen kadın kalmadı, gerçi şimdilerde vücut hatlarını tamamen ortaya çıkaran streç giyinme moda oldu, Allah sonumuzu hayır etsin, gerçekten uzaktan bakıldığında kız mı erkek mi ayırt etmek zor. Ayrıca kadın hakları hep öne çıkarılarak erkekler pasifize oluyor. Kadın erkek iş yerlerinde, her yerde birlikte olmalarından dolayı üzüm üzüme baka baka kararır misali gerçekten kadın erkek eşit oldular. Ancak biyolojik ve diğer özellikler bakımından biri birinden farklı olan kadın ve erkeklerin eşitlikleri söz konusu değildir. Her iki cinsin de mukayese edildiğinde üstün ve kırılgan yanları vardır. Yani eşit demekle eşit olunmuyor. Diğer taraftan evliler için KARI KOCA yerine EŞ ibaresi kullanılıyor. Buda yanlış, onlar eş değil, karı koca olarak nitelendirilmelidir.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23