• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP’li Akçay’dan Terörsüz Türkiye uyarısı: Aşırı talepler olursa..!

MHP'li Erkan Akçay, Talat Atilla ile ‘Memleketim’ programında Terörsüz Türkiye, kayyım uygulaması ve son günlerde sık sık tartışma konusu olan seçim anketleri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Akçay, Terörsüz Türkiye konusunda aşırı taleplerin süreçte ters etkiye neden olacağı uyarısında da bulundu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Amerika sadece kışkırtır.Yap dedikleri hayırlı değildir.

Tarihimizi bir inceleyin..Devletlerimiz nasıl zora sokulmuş. İranı da bölmek için uğraşıyorlar.İran eğer amerikanın oyunua gelseydi bölünebilirdi.Gelmedi şimdi şerefi ile savaşıyor.Amerika ve siyonisrleri diz çöktürüyor. Devletimizi korumak için gerekirse savaşılır..SAVAŞ GEREKLİ İSE YAPILIR.Şehitlik en büyük şerefdir.
  • 6 Saat Önce

Osmanlı devletinden ders alalım

Osmanlı devletinden örnek alın.Avrupa nı el altından ilanettirdiği Islahat fermenı devlete fayda değil yıkıma götürmiştür.Kaldı ki Lozan anatlaması ve anayasamızx ile Ermeni, yahudi rumların dışında bütün vatandaşlar devletin asli unsuru eşit vatandaşlarıdır. Yine amerika ve avrupanın oyununa gelmeyelim.Onlar kendi çıkarlarını severler ..
  • 6 Saat Önce

Bu istekler masumane değildir

Terörsüz Türkiye raporu denen raporun özeti pkklılara ve imralıya af ,Yerel dilde eğitim ,Yerel yötetimlere yetki artılması (ileride federasyon) ,tabelalarda çoklu dil….Bunlar zaten pkknın istekleri..Pkk ise ermeni örgütü Asala nın devamı..Amerika ,İsrail,ermeni,Yunanistan gibi devlerin pıyonu.Bu devletler tarfından kudurulmuş.beslenmiş ve bunlara hızmet etnektedir..Amaç Türkiyeyi zayıflatmak ,bölmek suretiyle kendileri için tehlike olmaktan çıkarmakdır.Yani istekler masumene değildir.
  • 6 Saat Önce

Dönün yanlışdan

Bitmek üzere olan teröö yanlışlarla canlanıyor.Yanlış yapmayın..Devletimizi mmilletimizi zarar verenlerin isteklerina alet olmayın.
  • 6 Saat Önce

Yakışmıyor.

Teöristlele pazarlık yaparak terör bitmez..Yok edeceksiniz.
  • 6 Saat Önce

Bırakın bu işleri

İrandan örnek alın...gölgesinden korktuğunuz abd ve israili duman attırıyor...
  • 6 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23