• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner yine ‘büyük oyun’u gördü: Bu akılsızlığın hedefinde Terörsüz Türkiye süreci var!

Eski AK Parti Milletvekili ve Demokrasi ve Birlik Derneği Başkanı Mehmet Metiner, ABD’ye verdiği destek ve ağır silahlı PKK’lı grupları İran’a sızdırdığı gerekçesiyle İran’dan Irak’taki Kürdistan Bölgesine ve Neçirvan Barzani’nin konutuna yönelik düzenlenen saldırıları kınayarak, “Erbil üzerinden ateş Türkiye içine salınmak isteniyor. Türkiye’deki süreç sabote edilmeye çalışılıyor” diyerek yine ‘büyük oyunu’ gördüğünü iddia etti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat

Abd İran saldırısını en başından beri cadı avına çevirmek istiyor. Sahte bayrak işi olabilir. Değilsede İran vekillerine sahip çıksın işi çirkinleştirmesinler. Hamasın bıraktığı rehineler mücahitlerin anlından öpüp gitti, gerçek zafer islamın propagandasıdır. Öyle barzaniye talabaniye güzellemede yapmayın lütfen. Bizim sırtımıza ilk hançeri geçirecek olan onlardır.
  • 2 Ay Önce

bu sahsı akpli göstermek eskiden demciydi ::))

mesut barzani celal talabani yahudi biliyorsunuz yahudi kürdü <<iran neden vuryor buralrı pesmergeler isrial amerika ile işbirliği yapıyorlar aynı kürt pjak gibi
  • 2 Ay Önce

.Müslüman İsraile hızmet edemez

İran zor durumda ya..Fırsattan yaralanıp amerika ve israil desteği ile İranı sırtından vummak da nedir.Kime hızmet ediyorlar.İran o kadar kör değil Elbette en iyi şekilde kendini savunacak.Zaten pkk ve pejak Ermeni asalanın devamı..Bölgede amerikan ,israil çıkarlarına hızmet amacıyla kurulmuş..Kimse alet olmamalı..Müslüman İsraile hızmet edemez
  • 2 Ay Önce

Ömer

Oyunun içini görmüş. Pkk İsrail'den dahamı insaflı.
  • 2 Ay Önce

Ben Murat

hırsızın hiçmi suçu yok? sen israil 2 gibi davran irana karşı bütün saldırılara göz yum imkan sağla, iranda kendini savunduğunda yok sen yapamazsın. Desene barazaniye amerikayı çıkar topraklarından.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23