• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şu anda Mansur Yavaş yönetiminin o kadar büyük vurgunları var ki, ciddi şekilde üzerine gidilse İstanbul bunun yanında hikâye kalır!

ABB eski başkanı Melih Gökçek, Akit TV’de yayınlanan Kırmızı Masa Programı’nda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve yönetimi hakkında çarpıcı yolsuzluk iddialarında bulundu. Gökçek, Yavaş dönemindeki usulsüzlüklerin İstanbul’u bile gölgede bırakacak seviyede olduğunu öne sürdü.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

gfre

Demek Mansur Yavaş Yavaş götürmüş ki fazla dikkat çekmemiş, sessiz sinsilerden korkacaksın.
  • 3 Gün Önce

Vatandaş

O halde Ankaradaki,savcılarımiz ihbar kabul edip,cesaretle milletin,devletin hakkını yiyenleri ortaya çıkarmalı.
  • 3 Gün Önce

Şuayip

Cumhur başkan adayları demek ki budur
  • 3 Gün Önce

Melek Besim

Belediyelerin konser düzenlemesi, milyonları harcaması savurganlık, milletin parasını Çar çür etmesidir, çöpe atmaktır! İngiltere’de belediyeler kendi bölgelerindeki öğretmenler ve polislerin maaşını öderler. İhtiyaç sahiplerine yardım ederler!
  • 3 Gün Önce

okur

halkin verdigi vergilerin dagilimina bak belediye vergi almadan nasil ödesin melek abla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23