• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

SDG için son günler! Ya teslim ya da yok olacaklar

Suriye’de 61 yıllık Baas diktasını yıkan halkın yönetimi, terör örgütü SDG (PKK/YPG) fitnesine karşı kılıçları çekti. 10 Mart Mutabakatı’nı hiçe sayan bölücü örgüte verilen süre doluyor; Şara hükümeti Fırat’ın doğusunu süpürmeye hazırlanıyor!

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KÜRDİSTAN HAYALİ KURAN P..ÇLER

KÜRDİSTAN DEMEK İSRAİL DEMEK . KÜRDİSTAN DEMEK ZÜLÜM DEMEK . KÜRDİSTAN =İSRAİL DEMEK
  • 1 Yıl Önce

Vatansever

Bu ırkçı bölücü katiller sırtlarını abd ile onun kuduz köpeği ıtraile dayadikları için, Suriye Devletine tabi olmayacaklar..Bu kesin. Ayrıca, Suriye silahlı kuvvetlerinin müdahalesi halinde, siyonistler doğrudan mudahil olacaktır. Türkiye bu cepheden geri çekilemez. Bu sebeple çok iyi hazırlık yapmış olmalıdır. Doğrudan ıtraile müdahale dahi planlanmalı..
  • 1 Yıl Önce

akif

SDG ile Şam yönetimi arasında yapılan sözleşmenin sonunda 10 ay içerisinde 8 maddenin hiç birine uyulmamış ise , aradan 80 senede geçse tasmaları başkalarının elinde olan bu soysuzlar anlaşmaya uymayacaklardır. Bu durumda 28 Aralıkta yapılacak işlem 2 gün içerisinde sözleşmeye uyulması hakkında son bir uyarı yapılarak, uyulmadığı taktirde Şam kuvvetleri derhal taarruza geçmeli Şanlı ordumuzda havadan ve karadan tüm desteği vermelidir bu köpekler başka dilden anlamaz.
  • 1 Yıl Önce

hun

biz yok ettik ya onlarda yok edecekler ensonhaber ne yiyip ne içiyorsunuz anlamak mümkün değil
  • 1 Yıl Önce

S.Bülent Türkay

Bekliyoruz...SDG bitecek ya da bitecek.
  • 1 Yıl Önce

Eyüp

Elin gavuru abd ab ve tüm dünya suriyede her boku yerken Türkiye ha bire suriye ordusunu egitecegim onlar vuracak diyerek senelerdir bekliyor. Vuracaksan sen vur dünyaya gücünü ve kararlılığını göster hadi. Herşeyde geç kalıyoruz.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23