• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner’den DEM’e ‘Öcalan’a özgürlük’ çıkışı: Sürece düpedüz sabotaj! Bu ihanet Öcalan’ı İmralı’ya gömer!

Eski Ak Parti milletvekili Mehmet Metiner, DEM Parti’nin öncülüğünde son günlerde düzenlenen “Öcalan’a özgürlük” yürüyüşlerini sert sözlerle eleştirdi. Metiner “Bu düpedüz sürece sabotajdır. Bunun adı, Öcalan’ı bir kez daha barışla beraber İmralı’ya gömme ihanetidir. Onca emeğe ve umuda yazık” dedi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bülent

Örgüt bunlara rağmen harekete geçerse kökünün kazınması lazım.
  • 1 Ay Önce

kahrolsunlar

kahroslun hain ermeni yahudi kürtleri yasasın müslüman kürtler
  • 2 Ay Önce

Ali

Yine mi aldatıldık yoksa Metiner, bu kaçıncı.
  • 2 Ay Önce

sen nasıl bi uyanıksın

Metiner sen tilkisin sen dem patisinden de fanatik kürtçüsün bunu her söyleminde katıldığın diyarbakırdaki toplantıda dike getirdin. Böyle ortada davranarak amaca ulaşmak derdin seni çok iyi biliyoruz ayrılıkçı kürtçü seni. Toplumda gedik açılır demişin o gediği siz ve bu iktidar insanları ötrkileştirerek açtı zaten. Asrın lideri her konuşmasında arap kğrt, laz çerkez vs. diyerek bu toplumu ayrıştırdı ötekileştirdi, Türk milleti kavramını kaldırdı. Bu Türkiyeye açılmış en büyük gedik. Ayrıca toplumun terör örgütüyle, demle, bebek katiliyle helede mecliste kendi aralarında kurdukları komisyona müzarekeye rızası yok. Kimseyi temsil etmiyorlar. İktidarın ve iktidarındosto olan abdnin istekleri bunlar. Türk milletinin değerlerine hakaret mecliste ediliyor ancak tutuklanan yok. Kürtçü ayrılıkçı demliler her tür hakareti Türk milletine, devletine, şehitine yapıyor cezası yok yargılanan yok ama bir başka siyasetçi yada vatandaş ayrılıkçı bölücüler hakkında bir eleştiri yapsa hemen dava açılıyor tutuklanıyor. Bu ülkeyi tarumar etti bu iktidar. Asrın lideri değil asrın fiyaskosu..Şehitlerimizin kanı üzerine terörle, terörist başı ve onun uzantsısı demle müzarekeye yapıyor, Türk milletine devletine her hakarete göz yumuyor bunu tarih unutmaz Türk milleti unutmaz sandıkta sorar hesabını.
  • 2 Ay Önce

Saffet

30 sene calışıp pirim ödeyerek aldıgı sefil yaşam için fetö mensubu gibi görülen vede cok görülen işci emekli aylıgına mı güveniyor isterse öpmesin efendi efendi öpecek diye düşünüyorum
  • 2 Ay Önce

Kudret

Bu katılımın içinde mhp ile akp yokmu
  • 2 Ay Önce

Kudret

Ya hani kurucu önder di bu öyle diyordun
  • 2 Ay Önce

Zeynel

Umut hakkı diye bailayıp terörle biten bi süreç devlet örgğte güvenmemeli
  • 2 Ay Önce

Hadi Doğrusöz

DEM bu süreçten dışlanıp tekrar teröre dönmek için parende atıyor. Ama geçti artık, gazozun gazı kaçtı.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23