• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Fidan uyardı! Jetlerimiz karşılaşabilir

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Partili milletvekillerine yaptığı açıklamada, “Türk jetleri ile İsrail jetlerinin karşılaşma ihtimali var” diyerek olası bir hava sahası gerilimine dikkat çekti. Fidan, çatışmasızlık için mekanizma kurulması gerektiğini vurguladı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

OSMAN AYDIN

ABDULLAH ISRSIL JETLERI NEDEN SUREDE DURIYE HAVA GUCUNU YOK ETMEYE ÇALIŞIYOR ACABA BUNU DUŞUNDUNMU KOLAY LOKMA OLSUNLAR DIYE SURIYEYI KILAYCA TOPRAKLARINA KATALIMDIYE BUNADA TURKIYE MUSAADE ETMEZ IŞTE BIZIM JETLERIMIZDE ONDAN DOLAYI SURIYEDELER NEDEN HEP YORUMLARINDA ISRAILI DESTEKLIYORSUN BENIM ISMINI SONRADANMI ALDIN
  • 7 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Sayın Dış İşleri Bakanımız, hiç gerek yok bir an evvel İsrail'in gerçek bir ordu ile karşılaşması için gerekenler yapılmalıdır
  • 7 Ay Önce

meleknur

DOĞRU DEMİŞ "İSRAİL ALİGIRAN BAŞKESEN'Mİ".
  • 7 Ay Önce

Şüpeci

Pyd unsyrlarınun Suriye ordusuna katılması bir kamuflaj olabilir. Adamlar herhangi nir sabotaj, bir saldırı yapsa fatura Suriye ordusu yaptı adına kesilir. Bu nedenle, bu plan, bir taşla birkaç kuş misali, hem onların bizi gafil avlaması hem de Suriye ordusu ile aramızın ifsadına hizmet edebilir. Bu noktada, onların birim ve kişilerinin bizim sınırlarımızdan yeterince uzak noktalara yerleştiril esi, hatta, israille danışıklı olmamaları için israil sınırından da yeterince uzak tutulmaları, wmniyet açısından elzemdir.
  • 7 Ay Önce

Abudllah

İsrail jetleri Esad'dan kalan cephanelikleri vurmak için Suriye'de. Türk jetleri neden Suriyede?
  • 7 Ay Önce

Şeyh Şamil bu

Yahu kıymetli bakan karşılassbir ne demek. Suriye hükümeti ile acil bir mutabakat sonrası zaten siyonist itler karşılaşmak lazım gelir. Biz karşılaşmaktan neden kaçıyoruz hiç anlamadık.
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23