• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maalesef mahkemelerimizin hali bu! 'Ben böyle bir karar görmedim'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakarete varan paylaşımlar yapan İYİ Partili Akın Uyar hakkında yaptığımız haber nedeniyle Akit'e verilen ceza hakkında konuşan Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "Bir şey çıkacağı kanaatinde değildim ama maalesef ki maalesef mahkemelerimizin hali bu" dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

GAYET ŞIK OLMUŞ

Harika olmuş.. arada da olsa demek ki hukuk halen işleyebiliyor...hedef daha fazla hukuk, daha özgür ve mutlu şeker gibi Türkiye olsun bebişler.
  • 4 Yıl Önce

Tolga

Burası türkiye kimin ipi kimin elinde oldugu bilinmeyen karmasık bir ülke maalesef bagımsızlık icin mücadeleye devam
  • 4 Yıl Önce

Ülkücü

Ucu ahlaksız ve müfterilere dokununca acımaya başladılar.  
  • 4 Yıl Önce

Abdullah Murat

Ak parti iktidar değilken (misal başörtü yada ihl puan için) dindar kişi insan hakları mahkemesine gitmek zorunda kalıyordu Direk uygulamada iş bitiyodu zaten. Fakat her 2 durumdada Allahın indirdiği ile hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileri olduğu gibi Allahın indirdiği ile hükmetmeyenleri veli edinenlerde büyük günaha bulaşmış olmaktadır. Bunun için müslümanın ancak velisi bu hükümlerle hükmedenler olmalıdır. Temyiz olsanda suçlansanda adalet kelimesi zulüm ve küfür olmaktadır Kitabı kuran olan için.
  • 4 Yıl Önce

!!!

Yıllardır yazıyorsun; bu falan kişi hakkında ne zaman adım atılacak, filan kişi için yetkilileri göreve çağırıyorum, bu kişi hakkında yargıyı göreve davet ediyorum diye. Şimdş yargı sana dokununca neden vıyak vıyak oluyorsun. Hiç akletmedinmi bir gün bu adalet sanada lazım olacak diye. Yinede geçmiş olsun.
  • 4 Yıl Önce

Rahman

Evet, sizin lehinize karar verilseydi ayni mahkeme adaletli olacakti.
  • 4 Yıl Önce

şüpeci

mahkemelerde takiyyeciler mi var hala merak ettim
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23