• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ersoy Dede
Ersoy Dede
TÜM YAZILARI

Devletimi Arıyorum

28 Temmuz 2015
A


Ersoy Dede İletişim: [email protected]

Bakın kritik günlerden geçiyoruz. Öyle günler ki, turnusol kağıdı gibi, kimin ne olduğunun ortaya çıkacağı günler bu günler.. Dedik defalarca yazdık.. kim milli, kim değil?.. Kim buralı, kim satılmış, kim hain?.. Kim hangi servis için çalışıyor, bugünlerde öğreneceğiz bunları.. Milli güçler bugün, içte ve dışta dört cephede mücadele ediyor.. Bir yanda içimize kadar girmiş DAEŞ terör örgütünün mensupları, bir yanda yeniden azgınlık seviyesinde ortalığı kana bulayan PKK terör örgütü, bir yanda Rojava devrimi adı altındaki faşist sürgünde yol arkadaşlığı yaptığı son kullanma tarihi geçmiş antika sol örgütler, bir yanda da devletin tüm hücrelerine kadar nüfuz etmiş olan paralel ihanet şebekesi... Bunlar el birliğiyle devleti altımızdan çekip almanın hesaplarını yapıyorlar.. Hiç birinin kendi aklı, zekası yok.. Her biri başka başka servislere hizmet eden çeteler kurmuşlar. Ve bu çetelere karşı savaşacak devlet gücünü arıyoruz, bulmakta güçlük çekiyoruz.. 

DİYARBAKIR EMNİYETİ’NDE PARALEL GÜÇ 

Kimi kime şikayet edeceksin ki?.. PKK’nın yurt içindeki bir faaliyetini, devletin hangi birimine bildireceksin.. El ele vererek ülkeyi satmaya yeminli ihanet şebekesinin mensuplarına mı anlatacaksın derdini?.. Soruyorum buradan.. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nde görevli emniyet teşkilatı mensupları, paralel ihanet şebekesinden temizlendi mi, temizlenmedi mi?.. Çok açık bir soru bu.. ‘Paralelci’ diye İstanbul’dan sürdüğünüz adamlar şimdi nerede arkadaş?.. Ben çıkıp da 17 Aralık darbe girişiminden bir hafta sonra, “.. Bu emniyet ve yargı lağvedilmeden paralel devlet yapılanmasıyla savaşamazsınız...” dediğimde hedefe konmuştum.. Geldiniz mi dediğime?.. Hadi mücadele et bakalım bunlarla.. Bitlis’te koskoca apartmanı ‘Yargıtay’ binası yapmışlar.. Devlet biliyor mu, bilmiyor mu?.. Bize gelen çok önemli bilgiler var.. Herkesin, hepimizin gözü önünde paralel bir yargı erki kurup, kendince yargılamalar yapan terör örgütünün bu üssünü, Bitlis Valisi, biliyor mu, bilmiyor mu?..  

Bakın 7 haziran seçimlerinde, polis ve jandarma lojmanlarından çıkan oyları gördünüz.. Askeri lojmanlarda çok ciddi bir kırılma görülmüyor.. Ama nerede o kritik bölgede görevli polisin ya da jandarmanın kaldığı evler var, her biri için derinlemesine tahkikat yapılması lazım.. Bizim devletimiz çok büyük devlet.. Bu ihanet şebekesinin, PKK ve modası geçmiş-devrini tamamlamış eski sol örgütlerle el ele vererek yaptığı terör eylemlerinin lojistiğini, polis ya da jandarmadan aldığı gibi bir tablo çıkarsa sahiden, bunun faturasını ödeyemeyiz.. 

DOĞU’YA SÜRGÜNÜN FATURASI

Bakın 657 sayılı devlet memurları yasası, devletin elini kolunu bağlıyor, anlıyoruz.. Normal şartlar altında, ihanet içinde olduğu herkesçe malum bile olsa, amirlerinden değil, abilerinden emir aldıkları kesin bile olsa, alıyorsunuz adamı en fazla (ceza diye) Doğu’ya sürgün ediyorsunuz... Doğu dediğiniz yer neresi?.. Terör bölgesi kardeşim. Bunun mantığı nedir ki?.. Neden Doğu?.. Vatana ihanet etmek isteyen örgütler için, kırılmanın yaşanması muhtemel en verimli alandır Doğu.. Bilerek mi yapıyorsunuz?.. Yollayın Batı’ya.. En azından terör riski az bölgelere yollayın.. Ha ihanet eden her yerde ihanet eder, o ayrı.. Ama alıp da götürüp, doğrudan terör örgütünün içine de bırakmak, kör gözüne parmak sokmak gibi oluyor... 

YSK BAŞKANI NEYE DİRENİYOR?

Son bir not.. Anlaşıldığı kadarıyla artık seçim sath-ı mailine yeniden girdik.. Şunun şurasında 4 ay sonra yeniden sandık başındayız.. Bu defa terör örgütünün sandık kontrolüne asla ve asla müsaade edilmemeli.. Özellikle devletin ‘riskli’ gördüğü bölgelerin tümü için, taşımalı oy kullanma modelini getireceksin.. YSK Başkanı itiraz ediyor.. Neden itiraz ettiğini anlamıyorum.. Devlet, ne kadar araba lazımsa tahsis edecek, etmeli de.. Silah baskısı altında vatandaşı sandık başına gitmeye mecbur bırakmamalı devlet.. Buna YSK Başkanı direnirse, ondan da şüphe edilir.. En zor koşullarda onbinlerce öğrenciyi taşımalı eğitimle, okula götürüp-getiren bir devlet, 4 senede bir defa, seçmeni mi sandığa taşıyamayacak?.. Kurarsın ilçe merkezlerine sandıkları, vatandaş gider orada güven içinde oyunu kullanır.. Üstelik de köy köy, kasaba kasaba da ayırmazsın ki, sandıktan çıkan oyun hesabını sormaya kalkmasın örgüt.. Karışık kullandırırsın oylarını.. Pek âlâ da altından kalkarsın bu işin.. YSK’nın bir an evvel bununla ilgili olarak hazırlık yapması lazım.. Kalın sağlıcakla.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23