• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Yarım kalan hikayenin ilk bölümü tamamlandı...

19 Kasım 2019
A


Emrah Savcı İletişim:

A Milli Futbol takımımız, Euro 2020 Elemeleri son maçında Andorra'yı da gençlerimizle mağlup ederek grup maçlarını tamamladı.. İzlanda beraberliği sonrası netleşen tablo Andorra maçıyla perçinlendi ve artık Euro 2020'deyiz..

Tabii ki, Lucescu dönemiyle Milli Takım olgusunun yerlerde gezdiği bir milli takımı alıp, elemeler grubunda en az gol yiyen ilk üç takımın arasına A Millileri sokmak hakikaten neresinden bakarsanız bakın büyük bir başarıdır...

Beşiktaş'ın başındayken Şenol Güneş'in A Milli takımıyla flört dönemlerinde, AKİT TV ekranlarında aynen başlıktaki cümleyi kullanmıştım..

"Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Beşiktaş'a katkı vermesi artık imkansızdır ve A Milli Takım'la birlikte yarım kalan hikayesini tamamlamak için gitmelidir" ifadesini kullanmıştım.. Bugün geldiğimiz noktada Euro 2020'ye adım atan Şenol Güneş markasının Katar 2022 Dünya Kupası'na da katılmaması artık hayal değil.. Kaldı ki, Sayın Şenol Güneş'in Andorra maçı öncesi yaptığı basın toplantısındaki bu sözleri bizlere ışık tuttu... Güneş, "Benim birinci hedefim Avrupa Şampiyonası. Ondan sonra da ikinci kez Dünya Kupası’na katılmak ve iyi sonuçlar elde etmek” dedi.

2002 yılında Türkiye'nin başındayken Dünya üçüncülüğünü yaşatan ve 2002 yılının en iyi 3. teknik adamı olma başarısını sağlayan Şenol Hoca için hikaye tamamlanmak üzere...

Şunu da unutmamak gerekir ki, A Milli Futbol Takımının genç jenerasyonu ile millilerin yaş ortalamasının tecrübeleri isimlerle birleştirilmesi sonrası yepyeni bir vizyonla yola devam ediyoruz.. Merihler, Çağlarlar, Umut Meraşlar, Ozanlar, Enes Ünallar gibi genç isimlerle takımın ritmi artık daha üst düzeyde atıyor... 

Artık 30 Kasım'da kura şansımızın da yardımıyla çekilecek takımlara Türk Milli Takımın gücünü göstermek için geri sayım başladı.. 

Bu takımın grup liderliğini kaçırdığını söyleyerek, Şenol Güneş'in İzlanda karşısında korkaklığını masaya yatıran içimizdeki İrlandalılara rağmen Şenol Güneş ve ekibi büyük başarının altına imzayı atmıştır. Hakkını vermek de bizlerin görevi olsa gerek!..

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23