• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Terim kendi ayağına sıkıyor!..

17 Aralık 2019
A


Emrah Savcı İletişim:

Ligde 15. hafta itibariyle Fatih Terim'in Galatasaray'ı 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle en kötü sezon başlangıcına imza attı. 

Elbette tüm bu istatistiklerden ziyade, lig sonuncusu Ankaragücü karşısında 2-0'ı yakalayıp koruyamamak; neresinden bakarsanız bakın Galatasaray'ın acizliğini ortaya koymakta.. Fatih Terim yönetiminde Avrupa'da hezimete uğrayan ve grupta sadece 1 gol atıp elenen ve ligde de artık Türk Telekom'daki taraftarların homurdanmalarının üst düzeye çıktığı bir Galatasaray artık masada..

Tüm bunlar yaşanırken, Fatih Terim'in oynadıkları kötü oyuna rağmen sahiplendiği oyuncular topluluğuna ne demeli?

Faslı Belhanda'nın ligde attığı üç golün de penaltıdan olmasına rağmen, Fatih Terim tarafından ısrarla korunması ve yine sosyal medyada günün en çok konuşulan futbolcusu olan Selçuk İnan'a ne diyeceğiz..

Sadece Fatih Terim'in hegemonyasına biat ettiği için Terim tarafından koruma kalkanıyla zırha bürünen ve girdiği tüm maçlarda hiçbir katkı sunamayan Selçuk İnan..

34 yaşındaki Selçuk'un 2 milyon 950 bin avrosunu yüzde 83 indirime gidip 500 bin avroyla yola devam etmesinin tek sorumlusu Fatih Terim iken.. Tabii ki Nzonzi'nin kellesinin alınması aslında Galatasaray'da sayın Terim'in de işaret ettiği gibi ocak ayında daha çok kellelerin alınacağının işareti.. Ama gelin görün ki, Fatih Terim'in enerjisinin bittiğinin göstergesi sadece bu yapılacak hamlelerle yeterli olmayacaktır..

Çünkü sistemi olmayan ve 7 milyon avroluk Falcao'nun neredeyse hiçbir katkı sunamadığı Galatasaray'da işler rayından artık çıkmış vaziyette!.. Bu kötü tabloyu Fatih Terim'in tecrübesi kurtaracak mı onu tabii ki zaman gösterecek ama... Benim aylar öncesinden savunduğum Fatih Terim'in futbol adamlığı misyonunun artık sona geldiği kanaati ortada... Sizler taraftar baskısıyla bu kulübe tekrar döndünüz ve şimdi o taraftarlar takımdan ve Fatih Terim'in hiçbir verim vermeyen futbolcuları korumasına tepkili!.. Artık Fatih Terim'in kulübeden, tribünlere çıkmasının vaktinin geldiği her bir istatistikle karşımıza çıkıyor.. Tüm bunlara ışık olacak konu ise bir barışık bir küs olan "Terim-Mustafa Cengiz yönetimi" arasındaki uyuşmazlıklar olarak gösterilebilir..

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serkan

Adam daha geçen 2 sene şampiyon yaptı terim kompleksini bırak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23