• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Sayın Koç, ne yapmaya çalışıyorsunuz?!

19 Ekim 2021
A


Emrah Savcı İletişim:

Haftanın maçında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe’yi 3-1 yendi ve 9. hafta sonu itibarıyle Süper Lig’in yeni lideri oldu. Güzel bir maç oldu tam bir derbi yaşadık... Ama yine maalesef maçın önüne geçen bir hakem yönetimi ve yine kulüp başkanlarının racon kesmeleriyle bir derbiyi geride bıraktık..

Bıraktık bırakmasına ama öyle şeyler yaşıyoruz ki, hakikaten anlam vermekte zorlanıyorum.. Müsabakanın hakemi Ali Şansalan’ın yaptığı hataları tüm Türkiye gibi biz de seyrettik ama bunu toplumsal bir infiale sürüklemek ne kadar doğru açıkçası ben burasındayım olayın... Maçın bitiş düdüğünün ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un açıklamalarını seyrederken kanım dondu... 

Elbette hakem hataları ülkemiz futbolu için ciddi bir problem.. Ama şuna emin olmak gerekir ki, bunu sadece Fenerbahçe yaşıyor diyerek kişiselleştirip olayı daha farklı boyuta taşıyıp, kitleleri kaotik bir ortama yönlendirmek kimsenin hakkı değil!.. Özellikle de böylesi dev bir camianın başkanı olan Sayın Ali Koç’un hiç değil!..

Öncelikle Ali Koç Başkanın açıklamalarının satır başlarını paylaşmak istiyorum: 

“Maçın geneline bakıyorum, gelecek açısından iyi bir sinyal olmadığı için artık Fenerbahçe için bıçak kemiğe dayanmıştır. Bizim artık kendi hakkımızı koruma zamanımız gelmiştir. Şimdi buraya art niyetle bir operasyon çekmeye birini yollasaydınız buna benzer bir performans olurdu. Maç 23. dakikadan sonra bambaşka bir yere seyretti. Şimdi Fenerbahçe camiası ayaklanma zamanı. Camiama sesleniyorum ne gücümüz varsa, ne gücünüz varsa omuz omuza vereceğiz ve bu düzeni en kısa sürede yıkmak için elimizden geleni yapacağız. Yürüyüşse yürüyüş, sosyal medyada ise sosyal medya, federasyona gitmekse federasyona gitmek. Artık, harekete geçme, ayaklanma zamanı arkadaşlar. Ali Maçalan üstüne basarak söylüyorum Şansalan değil Maçalan. Geçen sene bizden Konya maçını almıştı.” 

Evet şimdi taraflı-tarafsız tüm spor severlere şu açıklamaları duyduktan sonra Fenerbahçe maçına atanacak hangi hakemin sağlıklı bir şekilde maç yöneteceğini düşüne bilirsiniz? Ya da hangi Fenerbahçe taraftarının alınan kötü bir yenilgide akl-ı selimle hareket edeceğini söyleyebilirsiniz?

Sayın Koç’un tabii ki hakkıdır, konuşacaktır, tepkisini dile getirecektir.. Ama kantarın topuzunu bu denli kaçırmasına hakikaten çok şaşırdım!.. Daha ligin 9. haftasındayız ve bu olayı yaşıyorsak vay halimize... Daha ne derbiler ne kritik maçlar oynanacak ve her alınan yenilgi sonrası taraftarlar sokağa dökülmek istenecekse kulüp başkanlarının daha sağduyulu olması en büyük dileğim... Sayın Koç’un da yapması gereken en güzel iş ise Kulüpler Birliği’nde tepkisini en güzel şekilde ifade etmesidir.. Yoksa kitleleri sokağa sürüklemek çare değildir!..

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deli İbo

Ali KOÇ kaotik ortam içinmi böyle bir açıklama yaptı acaba, nede olsa kendileri eski Gezi Parkı sevicilerinden. Belkide Divan Oteli'nin yine tahsise açılması için hazırlıklar başlamıştır.

Cumhur

Ali KOÇ başkan bir projeye istinaden başkan yapıldı.Derdi spor dan ziyade siyasi.Seçim yaklaştı.Oba da görev vermişlerdir. Fenerbahçe taraftarlarını zillet ittifakına kanalize etmeye çalışıyor üst akıl. Aman dikkat.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23