• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Mayıs ayındaki seçim gerçekten düello mu?!?

19 Kasım 2018
A


Emrah Savcı İletişim:

Önceki gün Vodafone Park Moda Merkezi'nde gerçekleştirilen Beşiktaş Kulübü Divan Kurulunun 2018 yılı 4. olağan toplantısında konuşan Fikret Orman mayıs ayında tekrar aday olduğunu açıkladı...

Evet bence de beklenen bir gelişme olarak kayıtlara geçti.. Fikret Orman'ın divan kurulunda en dikkat çeken bir ifadesi de şuydu bence de Beşiktaş'ın dünü ve bugünü anlamındaki özetiydi: "Biz kulübü Dolmabahçe Sarayı'ndan değil, Çağlayan'daki adliyeden aldık" sözleriydi..

Bu sözlerin altına hakikaten imza atılır.. Beşiktaş futbol kulübünü tam bir batağın içinden çıkartan, stadı olmadan FEDA sezonunda şampiyon yapan ve yeni stadıyla yine bir şampiyonluk ve Türk futbol tarihinde Şampiyonlar Ligi'nden namağlup çıkan tek takım olma gücünü gösteren bir kulübün en üstündeki yönetici!..

Şimdi diyeceksiniz ki, tüm bunlar yeterli mi?!? Geçen haftaki yazımda da bahsetmiştim.. Eğer siz bu geçmiş yıllarınızdaki başarılarınızın üzerine yaşar ve hiçbir tuğla koymama yoluna giderseniz, yarın öbürsügün bu argümanlarınızda size fayda sağlamayacaktır!..

Başkanın divan konuşmasında elbette yaptığı bu önemli başarılar ön plandaydı.. Ama ben başka bir boyuta da dikkat çekmek istiyorum!..

Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetimi için karşı bir hamlenin atıldığı çok net!..

Bunu böylesi bir başarılar silsilesi sonrası ortaya atılan 'Fikret Orman paralar nerede' protestoları bariz bir şekilde göstermekte!.. Fikret Orman'ın divanda mayıs ayında düelloya davet etmesi ve yine taraftarı devreye sokmayın açıklamaları bana göre büyük bir blöfün ta kendisi.. Her ne kadar karşıt bir adayların çıkması için kıvılcımlar yakılmaya çalışılsa da sayın Başkan da biliyor ki, kulübün borcunun 2 milyar 495 milyon 267 bin 687 lira olduğu bir dönemde aday çıkması ve üstüne üstlükte seçimi kazanması çok da kolay gözükmüyor!.

Hepimiz biliyoruz ki, tüm kulüp başkanları borçlar için kendilerini ateşe atmadığı sürece, daha bu devran dönmeye devam edecek!..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23