• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Kulüpler Birliği de Dallas’a dönmüş! Gözümüz aydın!..

10 Aralık 2018
A


Emrah Savcı İletişim:

Galatasaray konusunda tam cezalar kesildi herkes kendi kabuğuna çekilir diye düşündüğüm anda Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman’ın “Kararımızın arkasındayız” açıklaması geldi ve ortalık yine toz duman oldu..

Elbette Fikret Başkan’ın açıklamalarının detayına bakacağız bakmasına da önemli olan olay şu; 18 takımdan oluşan Kulüpler Birliği’nin Galatasaray hariç 17 takımın ‘Arkasındayız’ mesajı için ‘oy birliği’yle alınan karar denildikten sonra çatlak seslerin yükselmesi hakikaten nasıl bir karar alma mekanizmasıdır dedirten sıradışı bir olay doğrusu!..

Yahu ortada alınan bir karar varsa ve oy birliğiyle deniliyorsa bu çatlak seslere ne demeli!.. Gazetelerin manşetlerini süsleyen Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, karardan haberleri olmadığını ve şerh koyduklarını öyle ya da böyle söylediler!...

Eee o zaman sormazlar mı Fikret Başkanımıza, bu nasıl bir karar alma düzeyidir diye!.. Olayın nereden patlak verdiğini de hatırlatmak isterim.. Galatasaray-Konyaspor maçı sonrası başkan Mustafa Cengiz’in hakem Hüseyin Göçek ve VAR hakemi Halis Özkahya’nın düdüklerini asmalarıyla başlayan süreç karşılıklı restleşmeler sonucunda bu raddeye kadar geldi!..

Ve en önemlisi de Kulüpler Birliği Başkanı sayın Fikret Orman’ın yapılan bildirinin oy birliği ile arkasındayız mesajı sonrası Mustafa Cengiz’e bilgi vermedikleri için de hatalı olduğunu söylemesi de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirttiren bir olay doğrusu!..

Burada suçlu aramak değil niyetim aslında ama ortada kurumlara yakışan hareketler de örnek olmalıdır!.. Fikret Başkan bu olayda sonuna kadar Galatasaray’a karşı yaptığı bu hareketler topluluğuyla aslında Galatasaray Kulübü’nü iyice yalnızlaştırma politikası içine girmiştir!.. Sorarım sizlere, hakemler üzerinden yapılan bu provokatif saldırılar son bulacak mı peki?! Bu olaylar perspektifinde daha çok takımlarımız ‘bu hakemi istemeyiz, şu hakemi isteriz’ martavalları okurlar haberiniz olsun!.. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23